Momcrn Terlikpijama doğumlarımda zorlanmadım canım gayet güzeldi çok çabuk toparlandım ama şimdi 3.ye erken hamile kaldım ilaçla korunuyordum hatta bende çok şaşırdım düşünmüyordum hiç hayırlısı buymuş tabi bu 3. Doğumumdan korkuyorum umarım buda güzel geçer
Momcrn xkelebekmis şuan beni zorlamıyorlar ya çok şükür umarım hep böyle gider 3.doğunca ne olur bilmiyorum tabi diğer bebeğim 1yaşına girmiş olucak o zaman onun daha çok ilgi zamanları 3yaşında ki oğlumu kreşe vermeyi zorluyorum çünkü büyüğü hepsinden çok o beni zorluyor çok hiperaktif bazen baş edemiyorum ama kendime zaman ayırabiliyorum yeterince uyuyabiliyorum bunlar beni rahatlatıyor öyle destekçim de yok eşimde dahil buna 😀
Arzu_tasan xkelebekmis benım 6 hafta da başladı hafifti 9 haftaya girdim kusmalar aşırı mide bulantısı başladı 🥹
Emay-1803 Kızlar merhaba ayın 3ünde beta baktım 93,45 çıktı bugün tekrar gittim 630 çıktı normal mi sizce
Gulo06 xkelebekmis Yok canım ben biraz beklim diyorum ay sonuna kadar ilcedeyim o yüzden kadın doğum yok
Emay-1803 Kızlar 4+3ten selamlar 😍size bir şey soracağım dün göbek deliğime bir sancı attı sizde de oluyor mu bu dönemlerde
Firdevskansuu Merhaba kızlar bende 6+4 kese şekline göre cinsiyet yorumlamaya inanıyormsnz yuvarlak ise erkek fasülye gibi ise kız diyorlar ama benim inanasım gelmiyor sonuçta net bişey değil ya
Nigar_A xkelebekmis erkek evet.ama arkadaşım 2hamileliğinde de çok fena 8ay kustu.1i erkek 1i kız.aynı şeyleri yaşadı.yani değişiyor.kız erkek etkilemiyor qaliba.
Emay-1803 Merhaba kızlar dün gece uyuyamadım korkudan tam 5 haftalık hamileyim dün akşam afedersiniz büyük tuvaletimi yaptıktan sonra böyle pembe mukuslu bir akıntı peçeteme değdi yerleşme kanaması olabilir mi acil cevap verin lütfen
Emay-1803 Merhaba herkese tek arter denildi bana 12. Haftamdayım yaşayan var mı yardımcı olur musunuz çok kötüyüm 😔