DogaLina_ 1emineacarr her ikiside aslinda. Ilk gittiginizde siz regl tarihinizj soyluyosunuz ultrasonda gec dollenmeye veya erken vs netlesiyo. Akabinde ultrasona gore ilerleniyo. Ben mesela regl tarih tutmam tahmini bi tarih soledim doktorum haftasini soyledi 🤗
kubos_ xkelebekmis bulantı 3 gündür başladı ve aşırı bir bulantı hiçbir şey yiyemiyorum belki kişidieen kişiye değişiyordır bilmiyorum. Bir de bel ve kasık ağrılarım var ara ara
ikizlerin_annesi__ Benimde en son adet tarihim 28şubat beta değerlerim ilk 7.7 2 gün sonra 37.7 1 hafta sonra 573 oldu Acaba ilerlemem iyi mi yada ben kaç haftalıgımdır 🫣
xkelebekmis ikizlerin_annesi__ Evet değerlerinizin artması iyi bir şey benim de en son adet tarihim 23 Şubat adetimin dördüncü günü gittiğimde 108 çıkmıştı muhtemelen sizinde 5 haftalık felan 🥰
Moonflower ikizlerin_annesi__ 2 gün arayla kan vermeye devam edin. Benim kan değerlerim dengesizdi ama sonra bebiş göründü
xkelebekmis Moonflower bende bir halsizlik var arada bacağımın üstü ağrıyo gibi sonra geçiyor şuanlık böyle 😂