Reyhan08 Kızlarr selam, Bugün kontrolum vardı doktor bebeğin suyunun baya azaldığını söyledi. Bebeğin hareketlerini takip et hareket etmediği zaman direkt hastaneye gel dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Ne yapmam gerekiyor çok endişeleniyorum
rabia3561 Reyhan08 benimki normaldi. Ama doktorum başta sürekli Havuç ve armut tüketmememi söylemişti . Suyu iyi olsun diye
susemesvan Reyhan08 Korkma ve stres yapma bebeğinin hareketlerini takip etmeye devam banada 32 haftamda aynı şeyler söylendi ve + olarak bana bebeğinde küçük gelişim ağır gidiyor dediler . Ayrıntılı ultrasona gönderdi . 2 hafta sonrasında gidebildim ayrıntılı ultrasona o sürede havuç yiyip havuç suyu içtim ve bebeğe kilo alıcak şeyler yedim . Bol bol su içtim . Hem suyum çoğaldı normal seviyede hemde bebek kilo aldı ve şuan haftasıyla uyumlu .
Nilufer_bas Valla bana da bi tık fazla diyorlar suyu 34 haftam benim de bugun 10 gün sonra kontrol bakalım ne diyecek az olsa dert çok olsa dert… Az olanlar için havuç öneriyorlardı burda
Reyhan08 Nilufer_bas aynen az olsa dert çok olsa dert… Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Reyhan08 susemesvan Canım çok teşekkür ederim. İçim rahatladı☺️ dediklerini yapacağım. sağlıkla alalım inşallah kucağımıza❤️
susemesvan Reyhan08 İnşallah canım sağ salim bir nefeste kucağımıza almak nasip olsun .🙏🌹 Aramızda 1 gün varmış bende 36+0 Herşey çok güzel olacak az kaldı heyecanla bebişleri bekliyoruz 🥰