Sevgilimmmmmmm 30 haftalığım kıyafetlerde artık belli oluyor benim çok rahatsız ediyor. Sizde durumlar nasıl
Beyza2329 Sevgilimmmmmmm benimde birazcık çıktı eşime gösterip dalga geçiyorum😂😂 Bende rahatsız oluyorum ama napalım boşver dalgaya vur az kaldı zaten bende 30 haftalığım
Prensess33 Sevgilimmmmmmm ya benim göbek deliğim dümdüz olmuş herkes soruyor seninde meme ucu gibi çıkmış mi dışarı yok diyorum göbek deliği yok olmuş duzlesmis bı tek benim mi böyle şaşkınım 😂
Elifimsib Sevgilimmmmmmm ay çıktı bi de aşırı yumuşak o göbek deliği dokununca falan bi garip oluyorum ben hastanede sürekli yatıştayım ama dışarı çıkabilecek falan olsam kıyafetteki görüntüsü rahatsız ederdi
Duruli55 Sevgilimmmmmmm bende yarın 30 hafta oluyorum bende öyle bir şey yok aksine içerde 😀 kişiden kişiye değişiyordur geçer
Sevgilimmmmmmm Beyza2329 benim baya baya var geçen disardaydim mağazada aynaya bakınca fark ettim kötü görünüyor
Prensess33 Sevgilimmmmmmm üçüncü hamileligim üçüde düz böyle dışarı atanları duyunca bende mi sorun var dedim😁 evet düz olması daha iyi kiyaftelerde falan belli olmuyor yengeminde dışa dönüktü önünü surekli kapatmak zorunda kalıyordu geniş giyiniyordu
[silindi] Ben öyle bir durum yasamadım ama benim karnım cok cıkmıyor zaten bol giyinsem hamile bile durmuyorum 🤣
Duruli55 Sevgilimmmmmmm kaç kilodasınız ben +10 da kaldım kendimde değişiklik yok hafif yanak gerisi hep göbekte 😍
babyandmomy__ Sevgilimmmmmmm benim hala birazcık içe çökük halde 37. Haftadayım bazen Instagramda görüyordum bende öyle olmadı