cerengeredeli Eesraaa34 benim müsait odam yok şuan, doğum yaza geliyor zaten o yüzden anne yanı beşikle sifonyer alicam sadece. Sobalı ev olmasa sobalı odadaki çift kişilik yatagi atardım bebek odası yapardım 😏 hamileliğimde içimde kalan tek şey oda olacak sanırım 🥺
Nuray1905 Tam başlık açacaktım kiiii benden önce davranılmış. Şuracıkta bekleyim 😍 kızlar çocuk odası mı alsam sadece gardırop mu, fiyatlar nasıl önerilerinizi bekliyorum ❤️❤️
Eesraaa34 [silindi] bebek gelmeden mi eşyaları alıp dekore ettiniz yoksa zamanla mı ben ne alacağım ne zaman yapmam lazım bilmiyorum 😀
Nuray1905 Ayy o zaman oda alıyım bende bütçe ne kadar ayırmak gerekiyor ki acaba çokta zorlanmak istemiyorum 🥲
[silindi] Eesraaa34 ay Tabii ki zamanla Şu an bir buçuk yaşında acele edip o da yapmayın bence Evet güzel bir gardırop ve çekmece alabilirsiniz ama onun dışında her şey şu an için fazla
Eesraaa34 [silindi] doğru söylüyorsunuz ama insan heves ediyor ☺️ kitapları mesela be zaman aldınız dekor olarak çok hoş durmuş
Eesraaa34 cerengeredeli inanın yer olmayınca her şey insanın içinde kalıyor sizi çok iyi anlıyorum evim küçük eşyalar hep bir yerde 😒
cerengeredeli Eesraaa34 benimde evim büyük normalde ama sigamiyorum eve dubleks lazım heralde çocuk olunca hiç sigamayiz biz bu evlere😂😂