NurDemir Eveeettt sonunda benim minnak kuzum da kollarımda çok şükür.Burada konuştuğumuz bazı arkadaşlar bilir vajinismus tedavim biter bitmez hamile kaldım,23.haftada yüksek tansiyon nedeniyle ilaç tedavisine başladık,günlük ölçüm yapıp doktoruma gönderiyordum ve bu şekilde 38.haftaya kadar geldik.38+4’te kontrole gittiğimizde tansiyonumun 16’ya çıktığını gördük ve doktorumuz normal doğum tarihi olan 14 şubatı beklemeyeceğini 7 şubatta sezeryan doğum gerçekleştireceğini söyledi.Herşeyimiz hazırdı 7 şubat günü sabah hastaneye yatışım yapıldı,sezeryan için gerekli kan tahlili ve anestezi uzmanının kontrolü de yapıldıktan sonra saat 10:15’te ameliyata alındım.Ameliyathaneye girer girmez açılan damar yolundan birşey enjekte ettiler ben sakinleştirici olduğunu düşünüyorum çünkü bir anda gözlerim kaymaya başladı,sonra bir iğne yapıldı belimden ama hemen hiç hissetmedim o esnada ayaklarım uyuştu yatırdılar ve sonda takıldı kesinlikle yine his yoktu.Ameliyat 45 dk sürdü ve rüya gibi geçti bir ara uyumuşum eşim uyandırdı kızımız çıktı diye,kuzumu hazırladılar yanağıma koydular öptüm kokladım ne dikiş ne başka bir acı hissetmedim.Öncesinde doktoruma söylemiştim bebeğimle birlikte çıkmak istiyorum diye,doktorum da sağolsun bekletti ve ben eşim bebeğim birlikte gittik odamıza.Anlattığım gibi ameliyat kısmı işin en kolayı ben sonrasında uyuşukluk geçtikten sonra sıkıntı yaşadım açıkçası halen daha rahim kasılması ağrılarım var tek başıma yatıp kalkamıyorum yatakta sağa sola dönemiyorum.Herkesin durumu bir değil tabi, keşke normal doğum yapabilseydim diyorum ama nasip böyleymiş.Bu arada Happy Kids yükledim ama buraya daha çok alışmışım sanırım orda pek takılamayacağım🤗 sormak istediğiniz şeyler varsa cevap verebilirim.Rabbim hepinize sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Elizveannesi NurDemir hayırlı olsun canım 🤲Hoşgelmiş yavrunuz💕 Bir süre daha yataktan desteksiz doprulamama falan olacak, bu normal. Sen şu an kızının tadını çıkar. Kokla yerime güzel kızını ❤️
Nrgll NurDemir bende vajinusmus hastasiydim ve suan 38.haftamdayim. Vajinusmus hastalarını normal dogum onermiyolarmis bu konuda bilginiz varmi. Yoksa tansiyon nedeniylemi sezeryan oldnz
Nrgll NurDemir ve bu arada soylemeyi unuttum rabbim bebeginizi size bagislasin hayirli evlat eylesin insallah
NurDemir @Elizveannesi canım benim çok teşekkür ederimm 💕🤗 burada 2 günde ayaklandım diyenler oluyordu benimki biraz ağır geçiyor o yüzden üzüldüm ama sağlık olsun.Darısı bekleyen herkese 💕♥️
NurDemir @Nrgll ben yüksek tansiyon nedeniyle sezeryan oldum canım.Benim gebelik takibimi vajinismus tedavimi yapan doktorum yaptı kesinlikle normal doğum yapabileceğimi söylüyordu ama nasip böyleymiş.