Beybyi Sağ göğsüm süt çok topladı bende göğüs pompasıyla sıktım bu sefer göğüs pompası göğüs ucumu yara yaptı bu sefer o göğsümde emziremiyorum ve yine süt birikiyor ve göğsüm ağrıyor arada elimle sağıyorum ama çok bı etkisi yok kantaron yağı da arada sürüyorum lashion krem sürüyorum kendi sütümü sürüyorum göğüs kalkanı kullaniodum fakat hep yarayı taze tutuyor gibi geliyor o yüzden onu cikardim göğüs pedi kullanıyorum bana bu konu da şu işine kesinlikle yarar diyebileceğiniz bı şey var mı kızlar 🥹
Mry2020 Beybyi tahinin üstünde biriken yağ birebir canım iki günde geçirmişti. Sık sık sür gazlı bez gibi bir şey yok üstüne geçecek
Bebisco Beybyi göğüs ucum yarıya kadar bölünmüştü ama emzirmeyi hiç bırakmadım bebeğinizin tükürüğü bile iyileştirici onun dışında lanolin krem kullandım her emmeden önce ve sonra yıkamak gerektirmiyor ve göğüs pedi falan herhangi bişeyle kapatma hava almadığı için daha zor iyileşiyor o şekilde
269522 Beybyi lansinoh krem işe yaramaz yara olduktan sonra geçirmez olmasın diye kullanılır yara olduysa eğer garmastan pomad diye bir krem var onu al bir de e vitamini kapsül var ikisini al eczaneden sür ve açık bırak kapatma göğüs ucunu hava alsın iki güne geçer inşallah benim göğüs ucum öyle bi yara olmuştu ki kopucaktı nerdeyse bu ikisini kullandım iki güne geçirdi hava aldır sürekli kapalı nemli kalınca da iyileşmiyor çünkü bazen kremi sürüp göğüs pedi koy öyle uyu bazen de açık kalsın hava alsın inşallah geçer hemen acısı çok kötü oluyor çünkü 😫
Elif_2135 Daha doğum yapmadım ama vazelin kullanıyorum şimdiden çok onarıcı bi yapısı olduğu için vazelini sürüp göğüs pedini takarsın iyileşene kadar sür
Baharlina Elif_2135 sakın vazelin kullanma hamileylende kullNılmaz sonrasında da petrolün yan ürünüdür
KumpirsMom Elif_2135 aa harikasınız bende daha doğum yapmadım göğüs ucu çevrem beyaz beyaz kabuklandı kuru gibi duruyor yaraya dönmesin diye ne yapabilirim diye soracaktım bebe vazelinim var deneyeceğim bu geceden itibaren çok sağolun
Kevsssim Mry2020 iyi ki yazmışsınız bende petrol atığından yapılıyor diye biliyorum. Çok nadiren ellerim için kullanırım onun dışında asla kullanmam.
Egemom07 Beybyi bana hep soğan suyu sür demişlerdi çok saçma gelmişti. Her şeyi denedim son çare soğan rendeleyip koyduk aynı gün rahatlattı ertesi gün geçti deneyebilirsiniz
Mrzbrvdr Beybyi inanmayacaksınız belki ama ben bildiğiniz sitreç koyuyordum her emzirmeden sonra uçlarına , ve yumuşak tutuyordu kullanmadığım da kuruyor canım acıyordu emzirme yaptığımda , ilk başlarda çok işime yaradı böyle yapmak
Beybyi 269522 Trendyol da 700 TL yazıyor da reçeteli eczane de alınırsa uyguna gelir diye düşünüyorum tabi reçete yaziliyorsa
Ubuntu Beybyi o krem reçete ile satılmıyor ve eczanede genelde daha pahalı ayrıca ben kullandım bi işe yaramadı valla
269522 Beybyi garmastan pomad krem normal fiyatı pahalı değildir asıl iyi gelen o e vitamini kapsül trendyol da ki değil evicap diye geçiyor onun pahalı olduğunu sanmıyorum trendyola baktım pahalı başka birşey çıkıyor
Ubuntu Beybyi zeytinyağı tahin yağı birsürü krem en iyisinden orta segment olanına kadar denedim. Göğüs ucumdan parça koptu okul oluk kan akıyordu en son emzirmek istemiyorum diye acıdan ağlıyordum. Gümüş kapak aldım silikon meme ucuyla emzirdim şak diye kesildi bütün şikayetlerim.