hivda36 Ankara Etlik Şehir Hastanesinde Bircan Elçi doktoruna gidicem gidip memnun olan varmı acaba.?
heyecanli1anne__ hivda36 Etlik şehir hastanesine gitmeni hiç önermem asistan dışında muhatap olacağın biri yok
Loveis hivda36 Canım deniz doktor var direkt kendisi ilgileniyor. Hiç asistana denk gelmedim, gebelikten öncede gitmiştim yine kendisi bakmıştı. Bir de tugba kolomuc var arkadasim gidiyordu ama ben hic gitmedim.
hivda36 tugba-0619 Evet ya bugün baktım o doktor gebelere bakmiyormuş bende başka bir doktora aldım randevu
Pinaranneoluyor Etlik de takipliyim ve doktor bakmıyor asistan bakıyor o yüzden çok da şey etmeye gerek yok bir tek Sait bey kendi bakıyor Sait erbey
Demettemur Pinaranneoluyor memnun musun peki yani benim gittiğim doktor 32 den sonra bakmıyo riskli gebelik olduğu için araştırmadan da gitmek istemiyorum Etlik’de kürtaj olmuştum sadece o kadarı ile biliyorum
Pinaranneoluyor Demettemur ben Sait beye iki kere gittm başlarda iyiydi ancak bende perinatoloji takipliyim şuan da yani yaklaşık 5 aydır etlik de perinatoloji ye gidiyorim hiç k.doguma gitmedim
Pinaranneoluyor Demettemur ve bende kürtaj olmuştum tekrarlayan kayıplardan dolayı perinatoloji takipliyim
Pinaranneoluyor Demettemur bu arada detaylı usg yaptırdınız mi ve nerde hangi doktora gittiniz malum ankaradasiniz haftaya benimde yapmam lazım
Demettemur Pinaranneoluyor Atatürk Sanatoryum eğitim araştırma Coşkun ümit e gidiyorum prinatoloji doktoru bebeğimin böbreklerinde büyüme kalbinde parlaklık görüldü 22 haftada normalde 3 nisan da randevum vardı ama bayram nedeniyle gidemedim 15 ine attılar randevuyu kız bebek bekliyorum şuan 25 haftalık
Gtnglm06 hivda36 mamak devlet hast hep uzmanlar bakıyor gittiğinde aynı kişi oluyor ama mesai saatleri dışında doğuma gittiğinde işlryiş nasıl oluyor onu bilmiyorım
Pinaranneoluyor Demettemur sanatoryum da çok kotu tecrübelerim olduğu için orasi Ankara da gideceğim en son hastane olur ya iki bebeğimi de o hastanenin ilgisiz doktorları yüzünden kaybettim hiç birşey bilmiyorlar ve hep olumsuzlar
Demettemur Pinaranneoluyor ben evim yakın olduğu için mecbur oraya gidiyorum çünkü Ankara’da pek yer bilmiyorum
Pinaranneoluyor Demettemur etlik şehir hastanesi var oraya gidin çok uzak değil urasi da cihazları da yeni temiz bende Ankara’ya yeni taşınmıştım ve bilmiyordum ev yakın diye oraya gittm başta artj bu sene etlige gidiyorm