Edizhr Mucizeem__ anam bacım Allah’ın aşkına ben şimdiye yaptiydim yaa😂😂sen yapma tamm vazgeçtim boşver belkide benim tesadüftü kız çamaşır suyunu iç demedim az idrarını dök dedim gııı🤦🏻😂
Mucizeem__ Edizhr hahaha ben yaptım ya sana ilk yazdığımda ama ilk çamaşır suyu döktüm pet bardağa 😂 kopurmedi daha doğrusu çok beklemedim baloncuklar oldu döktüm 😂😂😂😂
Edizhr Mucizeem__ 😂😂 benim baya köpürmüstü ondan 2 gün sonrada test yaptım çıktı tesadüf belkide kız sen testini mis gibi yap geç 🤭
Duyguceren Yenigelmedimgerigeldim ahh hiç sorma kafamda deli sorular olursa nasıl olacak ne yapacam 😂😂 eğer olursa hapı kullanmayın bacım 😂😂😂
ikibebelianne-M Camasir suyuna kocanizi idrarini yaptirin onunkide köpürür boyle sacma tavsiyelerde ne bileyim 🤷🏻♀️
Busranur_mnts Doğum kontrol hapı kullanımından da kaynaklanıyor olabilir ama yüzde 1 bile olsa ihtimal var diyorlar hayırlısı olsun
Meral_63 Duyguceren ☺️ anlıyorum ama ben 8 Mart’ta kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbi durmuştu evlat acısı çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hakkında hayırlısı olsun ama öyle deme yine kısmeti varmış aşı tuzu varmış bu dünyada hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼☺️☺️
Duyguceren Meral_63 çok geçmiş olsun kuzum ya üzüldüm bak şimdi 😥😥 amin 🤲 orası öyle tabi olursa da başım gözüm üstüne