Salihaa42 20 haftaligim hala rahim tarafında bebeğim. hareketlerini hep orda hissediyorum ne zaman göbek deligine doğru çıkıyor hangi haftalarda bilginiz var mı
cerengeredeli Salihaa42 o haftada göbek deligimin sağında hissediyordum uzaninca otururken de kasigima vuruyordu. Donuyorlar galiba yerleri geniş olduğu için 🥹
Parinas Salihaa42 bana doktor 20 haftadan sonra dedi. 18+2 tim hala çok aşağılarda hissediyorum ama vakti vardır doktor 20 dediğine göre. Sizin de yavaştan yukarı çıkar bence
mavim0 bende oralarda hissediyorum ama doktor ultrasonla bakarken gobek cevremden bakiyor. eli ayaklari heryerde olabilir merak etmeyin.
Salihaa42 mavim0 ultrasonla bakarken mecbur bebeğin her tarafına bekacaklari için yukardan sağdan soldan gezdirerek bakıyorlar zaten ama hala bebeğim alt tarafta
Salihaa42 mehtapdnz belki de bu hafta yavaş yavaş yukarı çıkacaktır. İki hafta sonra kontrole gidebileceğim merak ettim sizlerinki nasıl diye
Salihaa42 cerengeredeli benimki daha gobek deliğine yaklasmadi. Ama hareketli sert sert vuruyor erkek olunca galiba ☺️
cerengeredeli Salihaa42 dayak yiyoruz resmen😂😂 kızım bazen öyle bir vuruyor ki idrar torbama doğru inliyorum sizidan 😂😂
Hlz Salihaa42 plesanta previa var, ona bağlı mı bilmiyorum ama hiç kasıklarda oluşuna dair olumsuz bir şey söylemedi