Zeyy04 Soniko bi problem yaşamadık aslında bazı şeyleri geriden geldiği için acaba bir sorun mu var diye genetik test bile yaptık ama herhangi bir sorunu yok çok şükür 🙏🏽 🤲🏾 şu an 65 cm 7 kilo 🙂🥰
Hazall03 Soniko merhababa 34 olduk 3 güne bir kontrole gidiyorum yarın gideceğim yine nst kan akımını takip ediyorlar 🙏 protein kaçağı var tansiyonu takip ediyorum Siz nasılsınız nasıl gidiyor dua edelim birbirimize inşallah sağlıcakla kavusalim
Soniko Hazall03 bende de protein kaçağı var. Haftalık kan takibi ve nst yapılıyor. Pazartesi tekrar gideceğim. Tansiyon takibi yapıyorum ben de. Hep aklımda ve dualarımdasınız.
Fatma016 Cnntn merhabalar dün 16.16da doğumum gerçekleşti propess takılmıştı onla açılmam oldu suni sancıyla gerek kalmadı,bebekte bende iyiyiz çok şükür 2070 Gr dogdu 37+3 haftalık,herşey yolunda şükür sadece küçük oldu
Qonca652 Fatma016 maşallah hayırlı uğurlu olsun 🌺🧿 bana doktor sezeryan dedi direk o kiloyla doğamaz falan dedi maşallah sizin sağlığınız ve bebeğiniz sağlıği iyidir inşallah.
Cnntn Fatma016 Çok şükür hayırlı uğurlu olsun. Rabbimin izniyle sağlıkla huzurla büyütün. 24 Nisan bizim de sağlıkla doğar inşallah
Fatma016 Qonca652 çok şükür oldu hiç sezeryan konusu açılmadı şehir hastanesi olduğu için normale öncelik veriyorlardi
Cnntn Ftmnaksy Bugün doğum yaptım bebeğim gayet sağlıklı doğdu. Doktorum Baş cevresi bpd tek başına önemli değil diyordu. 3 hafta geriydi. Kafası yassı gibi demisti sadece. Çok şükür gayet iyi dogdu. Senin de inşallah sağlıkla doğar.
Ftmnaksy Cnntn gözünüz aydın sağlıkla doğmuş Allah sağlıkla büyümeyi de nasip etsin ❤️ darısı başıma 🫶🏻🫶🏻