Soniko Annebebek000 umarım her şey yoluna girer. Benim de pazartesi kontrol. Doppler bakıyorlar mı size? Bebeğe giden kan akışı nasıl?
Fatma016 Soniko amin inşallah sizin güzel sonuçlar çıkar inşallah, doppler şuan S/D:2,51 PI:0,92 RI:0,65 çıktı yani iyi onda bir sorun yok,sizin bebeğinizde ne vardı
Annebebek000 Soniko baktilar evet benden giden damarlar iyimis bebegi besleme konusunda yani suyu da iyi dedii 32.haftaya kadar hersey normaldii sonradan boylee olduu
Hazall03 Fatma016 benimde aynı durum Allah’ım korusun evlatlarımızı İlk bebeğimi erken doğum sebebi ile kaybettim zaten Çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun bol bol dua edelim 🤲
Fatma016 Hazall03 sizin kontrolleriniz ne sıklıkla oluyor,sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza diğer bebeğiniz kaç haftalikti erken dogumda
Fatma016 Annebebek000 evet4 hafta geri dedi baş çapı haftasıyla uyumlu geri kalan kısım Küçük çıkıyor,helal olsun sorun tabi keşke daha bilgili olabilsem elimden birşey gelse 36+5 im suan
Annebebek000 Fatma016 Saglikla huzurla kavusun yavrunuza insaAllahh Allaha emanet olunn Rabbim buyuk onun dediginden baska hic birsey olmazz Rabbimiz kolay dogumlar nasipp etsin insaAllah 💕🌸
Hazall03 Fatma016 30 haftada tansiyondan erken doğum olmuştu Şimdide 33 olduk ama işte geçen hafta birden fark 4 haftaya çıktı 2 haftaydi ne olduğunu anlayamadım 3 güne bir kontrol kan akımını takip ediyorlar Dua edelim nolursunuz sağlıcakla kavusalim hepimiz
Gamzeyasarr Beri-4835 bugün ölçüm yapılmadı Salı günü ölçüm yapacağını söyledi doktorum. Damalara vs baktı herhangi bir sorun görmedi plesantada birşey yok kireçlenme vs protein kaçağı da +1 le tek başına birşey ifade etmiyor dedi çünkü tansiyonum 8-6 9-6 vs yükselmiyor yani Salı günü de eğer bebek gelişmemişse ciğer geliştirici vuracağını söyledi böyle bir durumda 37 de doğum olacağını söyledi benim ilk doğumum sezeryan 2 bebeğim çok baskı yapıyor aşağıya baş geliş duruyor ve suyunda azalma var dedi ama yine de olması gereken sınırların içindeymiş bu süre zarfında kendi gelirse de korkmamam gerektiğini haftasınının iyi olduğunu söyledi Salı günü herşey daha netleşecekmiş. Suyu azalmışsa gelişmemişse ciğer geliştirici vurup alacaklarını söyledi yani
nur233 Hazall03 bende de aynı durum var 34+3 2 hafta gerilik kilosu düşük dediler Allahın iziyle sağlıklı şekilde kucağımıza alalım 🥹❤️🌸
nazli-21 Hazall03 merhaba bana da 29+1 haftalıkken karın çevresinde 2 hafta gerilik olduğu söylendi kilosuda 1060gr. Nst + detaylı takip yapılacakmış. Bebeği 35-36.haftaya kadar içeride tutmaya çalışacaklarını söylediler ama nasıl olacak bilmiyorum
Hazall03 nazli-21 inşallah ilerlemez sizinkide benimde o haftalarda 2 haftaydi 31 de kontrole gittim 4 hafta çıktı çok paniklettiler Bende tansiyon sorunu var ondan beslenemiyor dedi aslında çok yüksek değil 12/8 11/8 di genelde
Beri-4835 Gamzeyasarr Hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ salim doğsun da 1 2 hafta erken doğması sorun olmaz inşallah ❤️
Soniko Gamzeyasarr ben perinatoloğa gidiyorum. 34ü geçerse korkmayın dedi. İçiniz daha rahat olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Siz 35 haftalık olmuşsunuz. İçiniz daha rahat olsun.
Soniko Gamzeyasarr uyumlu olduğu hafta değil ne kadar süre içeride kaldığı da bizim için çok önemli dedi. İçiniz rahat olsun.