baharalper Ciceklerrrr ben neler denediysem atlatamadım 4-5 gündür aşırı öksürüyorum artık kasıklarım sancıyor bir şey olmaz öksürmekten diyorlar hep ama korkmaya başladım
Geleneksel1anne Ciceklerrrr baharalper Asenurr Aynı şeyş yaşıyorum ve ağır grip geçiriyorum doktoruma sordum grintuss öksürük şurubu ve imminol vitamin önerdi ama tabi doktorunuza danışın
ipekmom_ Ciceklerrrr çayıma zencefil attım içtim bi dilim kadar da yedim, olips in siyah paketli olanda güzel ondanda yedim ara ara öyle geçti biraz
baharalper Geleneksel1anne bana antibiyotik verildi ama öksürük için bir şey veremeyiz zararlı bebeğe dediler, o kadar krizli öksürüyorum ki kusuyorum defalarca kez artık üstüste geliyor
020525 Ciceklerrrr çok ağır bir boğaz ağrısı ve öksürük atlatmak üzereyim tam olarak bitmedi. Öksürük bir geliyordu affedersiniz altıma kaciriyorddm kusana kadar ne gecem vardı ne gündüzüm vardı acile gittim sadcee parol serum taktı. Ihlamur kaynattm içine limon az kararniber ve bal koydum 3 gün hafifledi cok şükür geceleri uyanmiyorum
baharalper 020525 ya ben de aynı durumdayım tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz, bebeğiniz ne durumda henüz kontrole gidemedim korkuyorum zarar görür mü diye kaç haftalıksınız?
Cansu_22_25 Geleneksel1anne ben de aynı durumdayım ve 30 haftalığım kayınvalidem şuan bana sıcak birşey yapmış ama içmeli miyim
SerapBaser Kızlar bende belki 15 gündur oksuruk gecmek bilmedi bu gunde bogazda enfeksiyon cikti 14 haftaligim antibiyotik baslatti saglik ocagi ama doktoruma sorucam. Icmek istemiyorum. Varmı başka tavsiyesi olan
Geleneksel1anne Cansu_22_25 içtiysen keşke içmeseydin ya içeriğini bilmedğin şeyi mesela kekik çayı çok iyi gelir öksürüğe ama hamilelere asla önerilmez
Cansu_22_25 Geleneksel1anne Bu arada sol yan kaburga çok acıyor öksürükten otururken kalkarken yatarken ne yapmam gerekiyor