sonbahar_2322 15 haftalık hamileyim cips yersem birşey olurmu Zararlı diye biliyorum ama canım aşırı derecede istiyor
Sevgilimmmmmmm Ben yiyorum. Senin haftalardayken bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum ve gece 2 koca paket cips yedim tabi sonrası pişmanlık. Sabahına hepsini kustum. Şimdi 30 haftalığım ara ara yiyorum çok şükür bir şey olmadı
sonbahar_2322 Sevgilimmmmmmm Sık yemedimiz süreçte bişey olmaz bence Normalde başından beri yemedim şuan aşırı derecede canım istiyor yesemi yemesemi bilemiyorum
sonbahar_2322 Whit3 Teşekür ederim hamile oldum günden beri uzak durdum ama şuan canım istedi bı kere eden bişey olmaz bence
sonbahar_2322 deletedmom43191 Teşekür ederim baştan beri uzak durdum Şuan canım istedi bişey olmaz bence bı kere yemekten
sonbahar_2322 cerengeredeli Ben yedim şeylerde bazen kendimi durduramıyorum Biliyorum aşırı derece bişey yemedinde bişey olmuycani bı kereden bişey olmaz
Esraa00 sonbahar_2322 ben acaba zararlı mı diye hiç bir şeyi yememezlik yapmadım Normal hayatta 5 yiyorsam şuan 1 yiyorum ama yine de yiyorum
sonbahar_2322 Esraa00 Bende yiycem ama zararlı oldu için Napcami bilmiyorum yemekle yememek arası gidip geliyorum
panikprenses sonbahar_2322 24 haftaligim yarim paket yedim dun ama sorsan en son ne zaman yemisimdir hatirlamam hamileyiz her seyde gozumuz kaliyor azar azar abartmadan yenilebilir yani
sonbahar_2322 panikprenses Ben hamile oldum günden beri. Uzak durdum Ama bugün canım istedi az yemekten bişey olmaz bence
History5 panikprenses Ben normalde yemezdim hamileyken canım çekti yemek istemedim ama dayanamadım sonuç olarak yedim pişman da oldum ama rahatladım yiyince öyle garip bir hal 😀😀