Mrvsmt2502 Ask45 ilk gebeliğimde 1 hafta varken41 çıkmıştı. İkinci gebeliğimde 4 gün varken 1798 çıkmıştı tani değişir bu
EsoMom_ Ask45 canım benim adetten bir gün sonra sabah 5 de kan verdiğimde 31.81 di kimyasal diye düşündüğüm bebeğin geçen hafta kesesini gördüm ve bugün kalp atışı için bekliyorum hiç takılma iki günde bir artışa bak 🥰🥰🥰
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 kıııııızzzzzzzzz duydum bebişi gördüm içim rahatladıııııı 🥰🥰🥰🥰 çok azdı sesi ama gümbür gümbür doktor ultrasonda bile kalp atışını gösterdi güm güm atıyor kalbini sevdiğiminnnnn🥰🥰🥰🥰🥰
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ yaaa maşallah cok şükürr kaç haftalık cıktı ultrasonda anlat ablam satla uyumlu mu
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 ben 23. Günde yumurtlamıştım bir hafta geç yumurtlamıştım zaten sat 6+6 ama ultrason 6+1 çıktı 🥰🥰🥰🥰 https://mutluresim.com/image/IMG-8076.1usThr
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ yaa cok şükür brnimde yumurtlamaya göre 6+2 civarına denk gelicek duyarım inşallah
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 iki hafta sonra daha net duyarız kalbini dedi şırıltılıydı biraz 21 ine tandevu verdi 😇