DuruDefne_mommy Mervesp bak canım testini biraz daha koyulaştirdim bence hamilesin 🥰🥰bu marka ile bi kaç kez daha tekrarla
Mervesp DuruDefne_mommy canım inşallah vardır korkuyorum yani geçende böyle bir durumla karsılastım kimyasal oldu
Irem198 kızlar sizce var mi son adet 8 martta daha 4 günüm var regl olmaya sizce gebelik varmi Awox marka erken gebelik testi
Tuba06_06 Sevgiiss sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah bende Şubat ayında boş gebelikten kürtaj oldum dün inovotayi bugünde albiyi yaptım 🥹🤲🏻
Hizliveofkeli Sevgiiss kuzu ben sadece anneme söyledim o da bizde kalıyordu mecburen kan vermeye gittiğim için söyledim. Onun dışındakilere keseyi görünce söyledim. Bi uzak olanlara da yeni söylüyorum
Sevgiiss Hizliveofkeli bende kalp atışını duyunca aileme söylemeyi düşünüyorum 🥰 kan vermeye geldim şimdi
Nursotu Sevgiiss çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 bir şey kullandınız mı bu süreçte takviye fon 😌
Sevgiiss Nursotu hiç bit şey kullanmadım canım hatta folik asitim bitmişti bırakmıştım olmuyor diye 🥰