Lovebaby27 Ask45 canım Mart ayında benimde böyle oldu testim ama hamile değilim artık testlere olan inancım kalmadı 🥺
YyyyYasemin Sevgiiss ay hayırlı olsun canım güzel güzel artar inşallah belirtin nelerdi adetin geçmiş miydi
Mervesp Sevgiiss canım bir şey sorabilir miyim test yaparken koyulaşmayı kaçıncı dakika da gördün hemen koyu olarak mı cıktı yoksa bi 5 dakika 10 dakika bekleyip mi koyulaştı
Mervesp Sevgiiss anladım canım bak benim testte bata 4 gün var benimde ilk 5 dakika yacaş yavaş belirdi sonra koyulaştı
Sevgiiss Mervesp ama kesin var yani son adet tarihin ne . Ben ilk yaptığımda 15-20 dk sonra çizgi çıkmaya başlamıştı şimdi hemen çıkıyor
Mervesp Sevgiiss canım benim 4 gün var işte değer kç cıkar bilmiyorum ama hastaneye gıcık ıldum bi de o kadar para veriyoruz
_Nazendeem Ask45 kuzu aynı bu durumu yaşadım testler pozitif çıkıyordu hata daha belirgindi ve sonra silikleştı koyulaşmasi gerekırken sonra kan 0.574 çıktı sonra adet günüm geçmeden adet 4 gün varken adet oldum bende hiçbişey anlamadım bende