EsoMom_ Ask45 kimyasal genelde adet günü ve sonrasında oluyor çoğunlukla adete beş gün var ken çok görmedim canım
Ztkn2 Ask45 gidip kan verin canım var zaten belli kan takibi yaptır aklına kötü getirme asla 🤲🏻 dualarım seninle
271024 Bende yaptım henüz 4 günüm var ama birazcık çok az bi çizgi görünüyor yada ben görmek istediğim için bana mı öyle geliyor ki acaba ☹️ umarım vardır 🥰
Ask45 Sevgiiss öylemi diyosun kuzum inşallah öyledir ya vula markaydı 2 tane arka arkaya yaptım yanlışlık olmasın diye ikiside 2 dkkada cıktı awoxları bekliyorum yarın gelcek. Birde ben 25 mart yumurtlama gördüm 8 nisanmı adet olmam gerek
Sevgiiss Ask45 o zaman bekle awox yapmadan kan verme canım çatlamanın üzerinden 14 gün geçince hep adet oldum ben sende hesapla
271024 Ask45 inşallahhhh 🥰🤲 ben ovalasyonda yaptım az evvel 1 çizgi çok net belli diğer de belli ama net belli olan çizgi kadar değil 🥰 acaba bu ne demektir ya. Adetime 4 gün var ovalasyon testi çift çizdiydi neredeyse
zelihakulaksiz58 Ask45 canım erken gebelik testi mi yaptın bende yapacağım da regl gününden kaç gün önce yapmaliym
Ask45 zelihakulaksiz58 erken gebelik canım valla benim 4 gün var sanırım canım 5-6 gün kala cıkıyor sanırım