Sevgilimmmmmmm 2 haftadır falan bu durumdayim. Şimdi 30 haftalık oldum. Doktor bir şey demedi progestan fitil ve magnezyum verdi sadece hiçbir etkisini göremiyorum. Normal mi şimdiden kasılma sertleşme
1Busraaa Sevgilimmmmmmm benimde öyle oluyor büyüdükkeri için yeri darlaşıyor diyorlar ama baya sertleşince kesinlikle doktora gitmemiz gerekiyor çünkü Riksi bir durum olabilir
deletedmom43191 Sevgilimmmmmmm tabiki normal uzun surmuyorsa kasılmalar endişe etme yani diyelim bir kasildi 10 dakika boyunca geçmedi o zaman hemen doktora basvurmalısın
Garfield Sevgilimmmmmmm ilk gebeliğimde bende de olmuştu. Bir tarafta toplanıp yumruk gibi oluyordu doktor magnezyum başlamıştı bende de. devam edin siz takviyelere
Kubra998 Sevgilimmmmmmm benim kasilmalarim çok çok erken başlamıştı yanlış değilsem 9 haftalikti ve doktor bu durmaz falan demişti yani ama 34 haftalik olana kadar sıkıntı yaşamadık 34 hastayken farklı sebepten aldilar
Kkklelp Benimde aynı kasılma diyorlar magnezyum ve progrstanı 2 ye çıkardı günde rahatlattı sanki beni biraz hep dinleniyorum
Meltemanneolsun Benim de sertleşiyor yürüyorum şurup içiyorum falan iniyor ben gaz diye düşünüyordum ama sanki taş yutmusum gibi. daha 22+5 im öyle bı kasılma gibi değildir de mi şimdi görünce acaba mi dedim.
Balbebek012 Sevgilimmmmmmm 36 haftalığım benim de aynı oluyor ama kısa süreli bence yeri darlaştı ondan
Binnur123 Sevgilimmmmmmm seninle aynı haftadayız bende de oluyor kuzum toplanıyor sonra geçiyor ağrı sancı olmadığı sürece bebek kendini doğuma hazırlıyormuş o yüzden oluyormuş
cylnmy Sevgilimmmmmmm dün resmen karnım hiç yumuşamadı sizle haftamız aynı. Artık ağladım sinirden. Sanırım kabızlık ve gaz da tetikliyor. Tuvalete çıkınca rahatladım. Ama yine de ayaga kalkar kalkmaz taş kesiliyorum.
cylnmy FatmaAd defalarca gittim nst girdim hiçbir şey çıkmadı malesef. Kabızlık için de surup verdiler