Meral_63 8 Martta kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin dün kahverengi lekelenme geldi bugünse adet oldum sizce normal mi ayın 4 bugün
Asi_07 Meral_63 öncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın yaşadığınız durum normal kürtaj sonrası birkaç ay düzensizlik oluyor bende de olmuştu ayda 2 kez bile regl oluyordum
Ciceklerisever ben de kurtajdan 21 gun sonra regl oldum normal. of kadın olmak o kadar zor kı Allah kayıplarımız ıcın bıze metanet versın. en kısa sürede de sağlıklı bir gebelık ve bebek nasip etsın
Meral_63 Ciceklerisever amin inşallah inşallah 🙏🏼; bende 8 Mart’ta kürtaj oldum 4 nisan da adet oldum ☹️ dünse adetim biti bu sefer kasık ağrım var göğüs ağrılarım bidee anlamadım ya sizde de öyle oldu mu
Ciceklerisever Meral_63 lekelenmeler devam ederken kasık ağrım vardı çok kafanıza takmayın tamamen kanamalae lekelekenmeler bıttıgınde aklınızda soru ısaretı kalmaması ıcın bı kontorele gıdebılırsınız
nur033 Bende kürtajdan sonra ilk reglimi oluyorm çok yoğun oluyor açıkcası biraz tedirgin oluyorum notmal mi acaba
Meral_63 nur033 çok normal günlük en az 20 ped giti benden rahim temizleniyor bari için rahat olsun yoğurt ayran gibi şeyler içme kesilmesin hemen bari rahîm ter temiz olsun için rahat olsun ağrı kesici ye bol bol dinlen çorap ta giy indirme