Ebifasulye Kızlarrrr doğuma az kaldıı kızım için müslin hastane çıkışı bakıyorum ama maşallah fiyatlar uçuk uyguna yaptırdığınız yer var mıı öneriniz nedirr🤦🏻♀️
myangelson Ebifasulye trendyola baktınız mı oralarda oluyor bizimki kış bebeği diye muslin bakmamıştım 🥲
Edafmo Ebifasulye ben mayıs sonu kavuşacağım oğluma inşallah. Kendim set yaptım. Müslin takım , battaniye ve yastık yaptırdım. Toplu set alsam 2000₺ den başlıyordu ben ayrı ayrı lazım olanları 1400₺ ye tamamladım. İsimli battaniye ve yastık dağıtımda bugün gelecek, dilerseniz geldiğinde görsel olarak da iletirim. Satıcılar da tinykiddesing ve gros shop
yagmur_17 Ebifasulye muslinlerin uyguna bulmasi zor bence banada cok sevdigim bir ablam yaptird ama pemye takim istersen instagramda butikbebecik var gorumceme ve arkadasima hediye olarak ordan yaptirmistim fiyati 700 lira falan olmasi lazim suan
anneoluyorumm13 Müslin değil ancak uyguna aldığımı düşündüğüm için söylemek isterim Amazon da gezen bebe battaniyeli 11 li Pamuk seti 750tl aldım arada indirime giriyor ilgisini çeken kişiler bir takip etsin derim benim oğlum olacak ben koala lısını aldım bayıldım gayet kaliteli geldi Kapalı çarşıda benzer takımlara 2.500-3.000 tl istemişlerdi
SuEr_Tu1512 Kızlar benimde Ekim yada Kasım bebeği olucak bana da önerir misiniz? İnstagramdan, Trendyoldan bakıyorum pahalı geliyor. Oğlumdan kalma baya var, hiç bişeyini atmadım ama 2.bebeğime de alasım var🫤
Edafmo Smile0 evett ben çok memnun kaldım çok güzeller. Yastık ve battaniye tinykiddesing dan, alt üst takım ve şapka da gros shoptan. Yumuşacık müslinleri ve hızlı teslim edildi🥰