Hatixee Aynı ameliyatı yapmıyorlar mı neden aralarında bu kadar ücret farkı var anlayamadım bir türlü 🙄
Serrasmsk Hatixee keyfi olarak sezeryan doğumun önüne geçmeye çalışılıyor aslında çünkü ülkemizde çok artmış durumda o yüzden böyle böyle önlemler alınıyor
Happyka Hatixee sizin isteğe bağlı mi ? Benim bu 3 sezaryan olacak bu zorunlu dimi? Çünkü geçen sene olmuştum sezaryan
Happyka Serrasmsk katılıyorum size, yurtdışında öyle birşey yok normal doğum yapıyor herkes , burda bahane çok yok öyle yok şöyle, sezaryan yokken eskiden nasıl doğum yapmışlar acaba diyorum bazen
Hatixee Serrasmsk kim geçmeye çalışıyor doktorlarında işine sezaryen geliyor daha kolay daha hızlı ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama doktorların yada hastahanelerin (özellikle özellerin) ben normal doğum artsın diye ücret arttırdıklarını düşünmüyorum benim doktorum bile bende hamile olsam normal doğuramam diyor 🙄
Serrasmsk Hatixee doktorlar hasta ile uğramamak için sezeryane yonlendiriyorlar çünkü özelde beklemek zorunda bunu kullanan çok doktor var devlet de bunun araştırmasını yapiyor kadın sağlıklı normal dogurabilecekken ona sezeryan yaptiriyorlar