fatmaanuurr22 Demem evlendikten sonra hiç regl olmadım desem😂 regl olacağım vakit olmayınca şüphelendim ve şuan 24.haftadayiz
Azizer Demem adetimden 5 gün önce test yaptım pozitif çıktı beta verdim aynı gün 438 çıktı bu hafta tekrar gidecem acaba kese gorunurmu
Deletedmom_789 Demem evet biraz öyle oldu 🥲 birini üç aylıkken birinide 9 aylıkkrn kaybettim ama maalesef buda öyle olmaz inşallah
Demem Deletedmom_789 aa kusura bakmayın acınızı tazelemek istemezdim ben yaşıyorlar diye yorumladım özür dilerim 🤍bende Eylül ve ocak ayında 6+4 ve 8+2 de 2 kayıp yaşadım ilkinin kalbini duydum kanama başladı hastane yatış vs oldu ama nasibi yokmuş dünyada. 2. De kalbin atmasını bekledik atmadı 8 hafta sonrasında kese bozuldu düşük oldu. Rabbim sağlıklı ve hayırlı olanı güzelliklerle nasip etsin inşallah hepimize 🙏
Demem Deletedmom_789 Rabbim çok hayırlı, çok ahlaklı, çok güzel, çok akıllı, çok düşünceli bir evlat nasip etsin enn kısa zamanda sağlıkla inşallah 🙏 🤍
Pkosluaday ynzl benimde reglime 2 gün var bugün beta 2 çıktı acaba yükselirmi bi umutsuzluğa kapıldım ama
Demem Pkosluaday 2 gün sonra aynı saatlerde yeniden yaptırın varsa muhtemelen 5 üstüne atar atmazsa daha hayırlı bir zamanı bekliyor demektir 🙏
2bebelianne Demem adetime 1 gün kala öğrendim hastaydım ilaç almadan önce ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim çift çizgi gördüm 🫶🏻