Dimple23 Bende de aynı ağrı var bi ara geçti dedim iyi rahatladım meğer bebek kanala girmiş ....erken doğum riskim olmuş ...şimdi tekrar başladı ağrışar şimdi o ağrıya şükrediyorum pozisyon değişti diye
Brnyrk Kubulik senin haftalar da aynı şey bnde yaşadm. Şuan 30 hafta btti. Azaldı. Doktorum karın kasları büyüyor normal dedi. Ben elımla masaj yapardm yumuşasn Kasım az acısın diye. Dene istersen
Pitpit 19. Haftaya girdim başladı benim de sanki içimde yara var o kadar acıyor kulaklarım zonkluyor ağrıdan😔 oturduğumda daha da artıyor bir de yemekleri az az sık sık yemeye başladım o da rahatlatıyor gibi mide ve pankreans iyice yukarı çıktığı için kaburgaları zorluyor şiştikçe diye düşünüyorum 🤔
Kubulik Pitpit doğru söylüyorsun canım yemekten sonra artabiliyo az az sık sk yemek en mantıklısı teşekkurler
Pinkyy Kubulik benimde sol kaburgam aylardır böyle,ikiz beklediğim için daha yoğun hissediyorum ama alıştım sanırım çünkü hiç geçmiyor,ağladığım çok zaman oldu acıdan
Mavis72 Kubulik bende çok çekiyorum aynı dediğin acıdan ama benimki sadece oturunca oluyor uzanınca geçiyor. Sanırım geçirecek bi yolu yok doğuma kadar çekicez 🤷🏼♀️
Ayshrdll Kubulik aynı hafta aynı sıkıntıyı bende çektim doktor suya atılan bir ilaç verdi iki kutu çok şükür geçti
Mavis72 Kubulik evdeyken sütyen takmamanı ve o tarafa baskı vermemeni önerebilirim hafifletiyor biraz. 30 haftadan sonrada geçti diyecek kadar azalıyor
Ayshrdll Kubulik aynen sorun. Eğer ilaçla geçmezse idrar testi yaparız enfeksiyon dan da olur demişti
2019z2021y Benimde sağ kaburga agrım vardı cok siddetli olabilir normal diyordu parol alıp uyuyordum. Grip oldum öksürürken kaburgam iyice agrımaya basladı 35. Haftamda öksürürken kırıldı ve hiç bisey yapamadılar. 39 haftalık olduk azaldı baya agrım. Kırıldıgı zaman buz biraz agrısını hafifletiyordu
Kubulik 2019z2021y Allah korusun canım umarım bnde öyle bisi çıkmaz bu ağrı bile kötü onu düşünemiyorum
Serencakarli Kubulik aynı sorun bende vardı bebek baskı yaptığı için sağ böbreğimde büyüme çıktı sol tarafıma yatıyorum yada çoğu zaman oturarak uyuyorum ayakta 5 dk dam fazla duramıyorum yemeğimi bile sandalyede oturarak yapıyorum çok ağrı olursa eğer gidiyorum doktorum serum veriyo
Emsear Suan bile çekiyorum o ağrıyı 29+6 1 aydır var neredeyse hiçte geçmiyor keşke bir çözümü olsa elim sürekli orda 😓