Kubra998 Kızlar ben 3 ay önce doğum yaptım sezryanla bebeğimi kaybettim doktorum en az 1 sene bekle dedi bekleyecek Allah izin verirse ama yinede öğrenmek istiyorum en yakin ne zman gebe kaldınız 1 sene sonra kalınca sıkıntı yaşanır mi
Bebegim3444 Kubra998 doğumdan tam bir sene sonra hamile kaldım. Daha doğum olmadı açıkçası beni de tedirgin ediyor ama misal kuzenim 7 ay üstüne hamile kaldı doğum da yaptı.
Naazli Kubra998 kuzenim kızı 9 aylıkken oğluna hamile olduğunu öğrenmişti. Ne hamileliğinde nede doğumunda bi sıkıntı olmadı
defnevedoruk Kubra998 1,5 sene sonra kaldım yani kızım 19 aylıkken 1 aylık hamileydim gibi şuan kızım 2 yaşında 27+0ım hiçbir sorun olmadı🌸
2prensesannesiiii Kubra998 sezeryanımdan 6 ay sonra 1 aylık gebe olduğumu öğrendim şimdi biri 23 biri 9 aylık başınız sağolsun rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin kucağınızı doldursun inşallah 🙏 bi yakınım 40 I biter bitmez gebe kaldı yani bebeği 2 aylıktı gebe kalmıştı doğum günü gelmeden doğum yaptı 2. Yi ama dinlenmenizde fayda var 🙏
Kubra998 Assslleeyy bende hemen hamile kalmıyorum zaten 1 sene geçtikten sonra korunmasız ne zman olursa
Kubra998 Naazli yani ben 1 sene beklerim diye düşünüyorum ama yinede sıkıntısız gebeliklwri duymaya ihtiyacım vardı
Kubra998 2prensesannesiiii aynen o kadar acele etmeyi düşünmüyorum çünkü bende plesanta akreata ve plesanta previa vardı doğumm sıkıntılı oldu biraz rahim dinlensin istiyorum
Kubra998 2prensesannesiiii yani genel olarak bi sıkıntı olanı duymadim ama yinede 1 sene beklemek istiyorum
Emferr Kubra998 bende sezeryanla doğum yaptım bebeğimi kaybettim sezeryandan 9 ay sonra hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim bir sıkıntı yok
Sedosunuzz Kubra998 iki bebeğim arası tam 1 yıl 2 aydı ilk bebeğimi kaybettim maalesef. çok aşırı Bi ağrım olmadı ama ilk doğum gibi hemen toparlayamıyorsun
Kubra998 Sedosunuzz belkide bebeğinizi kaybettiğiniz icin ilkin sancısını bile hissetmediniz bende öyle oldu çünkü
nevaneva Kubra998 benim görümcem tam 40 ı çıkmış gebe kalmış iki çocuk arası tam 1 sene bile değil hatta doğum günleri aynı ayda. Sorun yaşamamış 2012 de
Merveeslem00 Kubra998 benimde aynı şuan cuma doğum olucak yapışmış rahime çok korkuyorum dikişiniz nasıl oldu neler yasadın
Sevdanurr4 Kubra998 başınız sağolsun😢 ben 9 ay sonra kaldım ikinci bebeğim vefat etti benimde şuan üçüncüye hamileyim bir sıkıntı yok 5 aylık olduk ♥️
Kubra998 Sevdanurr4 sagolun anca benim derdimi benim gibi olanlar anlar içimin yangını asla gecmiyor başka bebegim olsa da onu unutmam mümkün değil ama yinede eşimde bebek istiyor