Anneolmakisteyenkedi rmysanur0919 çok haklısınız Allah kolaylıkla yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 😘😘😘
49411995 gunaynur22 benim ikinci aşırı ağırlaştım akşamdan sabaha kadar zor geçiyor benimki ya heöen doğsun istiyorum zaman çabuk geçsin istiyorum
Feriben Kızlar ben bugün acile gittim bebek hareketlerinde azalma diye bana suyumun azaldığını söyledi iki gun sonra tekrar gel acilden giris yaptir kontrol edelim dedi doktor eger cok azalirsa suni sanci ile dogumu baslatiriz dedi ayrıca henüz 1 cm acilmam varmis 39. Haftama girdim. Böyle bir sey yasayan var mı icinizde 🥺
busradere0 Tugbasaracaloglu 88 bu ayın sonunda çanta hazırlayıp Mayıs sonu temizlik yapılacak tabi ben simdiden çok ağırlaştım bı abla çağırıp ev temizliği yapılması lazım çok
Mervemeliss Bibebek_2kedi yok bende henüz hazirlamadim sanki geç kalmışım gibi anı bı panik geliyo sonra geciyo 😂 32den sonra ideal bencede
Nergizos Bir-anne21 bizim de kafa 3 hafta önde. 17 gün var görünüyor ama muhtemelen bir hafta sonra sezaryen olacağım
Bir-anne21 Nergizos bizimde kafamız 2 hafta önde 34 haftaya giricez doktor normal doğumda zorlanabilirsin dedi
Ugurlu32 Son 25 (36+4) ama bugün karın ağrım var, bir de aşağıda baskı hissediyorum. 32.haftadan beri hissetmesem de nst’de hafif sancı çıkıyor. Salı kontrolümüz var. Bakalım ne zaman, nasıl gelecek. Heyecanlıyız. 🥰
Imran_deniz25 tansugl37 doğdu 🥹 çok şükür ilk gebeliğim ve kolay doğdu ve iri bir bebek kendileri 🤭 4.320 gram olarak doğdu. Belirti sadece sancim vardı bu giden gün yani cmrtsi günü sabah 9 gibi suyum geldi çok rahattım sakin sakin duş aldım bekledim bigun önce cuma da plates topu ile hareket ettim normal hareketleri yaptım ve cmrtsi suyun gelince çok sakindim süreç güzel ilerledi 6cm açıklık ile geldim öğlen 14.30 da dünyaya merhaba dedi. Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin.