sevdauzunbck Tugbasaracaloglu 20 günüm var ama 2 gündür çok sancı çekiyorum sizce normal mi saki günü kontrolüm var
zeyum7 Şafak 22🤩 büyük bir heyecanla bekliyorum, doktor 18ine kadar gelmezse sezeryana alacak. İnsallah kendiliğinden gelir, bakalım❤️
tulay_3335 Tugbasaracaloglu maalesef o belirsizlık şüpheye sokuyor 39+4 oldum 2 günüm kaldı halen daha bir belirti yok 🤦♀️
Feriben Tugbasaracaloglu Hayır kız ben de onu çok duydum ama bence öyle bir sey yok hala bekliyoruz😄 adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama düzensiz özellikle geceleri, ilk gebeliğim olduğu için doğum sancısı da nasıl olur bilemiyorum. Bayram dolayisiyla bu hafta kontrolum olmadi haftaya çarşamba ancak muayene olacagim bakalim neler diyecek doktor🥹
rmysanur0919 Anneolmakisteyenkedi bilemiyorum ya şimdi bende etki etmedi pek açıkçası erken olsa herhalde şimdiye doğum yapardım ya ne ağrı Ne sızı hiçbişey yok ki 😀çok sıkıldım doğurmak istiyorum çok da hareket ediyorum ama maalesef tık yok😆
Anneolmakisteyenkedi rmysanur0919 çok haklısınız Allah kolaylıkla yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 😘😘😘
Beyzottt Benim uygulamada 8 gün gözüküyor ama doktor pazar günü yatış verebiliriz dedi. Salı günü gittiğimizde 1,5 cm açılmam vardı. Sezaryen istemiyor doktor ama nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim:(
Selviylmz Beyzottt stres yapmayın kesinlikle çünkü stres yapınca genelde bebek de etkileniyor ve kakasını yapıyor sakin olun akışına bırakın :)
Bibebek_2kedi Mervemeliss henüz hazırlamadım odası herşeyi hazır sadece elbiselerini yıkayıp ütülemek ve hastane çantası hazırlamak kaldı onun içinde 32. Haftada yapmayı düşünüyorum İnşallah siz hazırladınız mı 🥰
Mervemeliss Bibebek_2kedi yok bende henüz hazirlamadim sanki geç kalmışım gibi anı bı panik geliyo sonra geciyo 😂 32den sonra ideal bencede