ArasMom__ Maviada ayy benimde 38+2 de kontrolüm var bakalım kaç kilo çıkacak doktor öyle karar verecekmiş en son 36+2 de gittim 3256 gramdı sizin o ara ne kadardı acaba. Şuan 37+5 salı günü kontrolüm var doktor öyle karar verecek
ArasMom__ gizemyyyy yaa sağlıkla gelsin bebekler nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyorlar. Planlı sezeryanda güzel en azından hazırlıklı olunuyor ben bir anda sancı su falan çok korkarım 😂😂🥲
ArasMom__ Hellobeybii çatı kontrolü ne kadar sürüyor acaba ben gebelik boyu iki defa açıklık için muayne oldum geçen haftalarda ama bende salı günü çatı muaynesi olacam tam nasıl acaba yazarmısın 🥰
Hellobeybii ArasMom__ valla olmadım çatı muayenesini 😃 bugün olacaktım normalde ama tetiklemez dmi doğumu vs dedim doktorum da dedi ki kendini rahat hissetmen de önemli, bi hafta sonraki muayenede yapalm o zaman dedi. Bugün de yırttım🙊
ArasMom__ babyandmomy__ canım çatın darsa sezeryan olursun bence en güzeli o olur doğuda sende bebekte zorlanırsınız. Bende sezeryan istiyorum kendi kendime çatımın dar olduğunu düşünüyorum 😅😅 bebeğimde biraz iri olduğu için hem onun hemde kendim için korkuyorum 🥲
babyandmomy__ ArasMom__ tam bir çatı muayenesi olmadı o yüzden onu saymıyorum 😂 35 haftalıkken kasılmam var diye acile gitmiştim ebe bakmak istedi gerildim biraz bide çok uğraştı baya uzun sürdü canım acıdı haliyle öyle olunca dar dedi kendi doktorum da bebek kanala girsin öyle bakalım dedi bebeğimin de kilosu normal gidiyor o yüzden beklemek istedim
ArasMom__ Elis27 yoğun değilde günde en gazla bir iki kere sırt sancısı yaşıyorum çok az sürüyor herhalde yalancı sancıdır. Sizin ikinci olduğu için yoğun olabilir. İlkini kaçıncı haftada doğurdunuz.
Elis27 ArasMom__ benim kasıklarım da oluyor cnm 3.cü dogumum olacak . Ama benimkiler de dogum hazırlık sancıları zaten dogum sancısı olsa düzenli artar gittikce ama baya yoğun yaşıyorum yani zaten agrılı geçiyor benim kasıklarımda agrı yasıyorum ilkinde gebelik zehirlenmesi dendi ve 39+3 ikinci dogumum 40 da sancım başladı 40+1 oldu bakalım bu kçta gelcek
tansugl37 20 gün kaldı diyor ama normal doğum bekliyorum inşallah. Ne zaman olur bilmiyorum ne bi sancı ne başka bişey var. 37+1 oldum. Çatı muayenesi yapıldı 2 gün önce. Yürüyüş de yapıyorum bakalım ne zaman keyfi gelirse kızımın 😂
ArasMom__ tansugl37 normal doğum olacaksa çok egzersiz yap perine masajı yap birde. Çatı muaynesi nasıl kaç dakka sürdü ??
Aysegul466 ArasMom__ amin hepimiz için geçerli önemli olan sağlıkla kucağımıza alabilmemiz Allah yardımcımız olsun diyrlim 🥰🥰 sizin bebeğiniz ama iri olduğundan sezeryan derler gibi düşündümmben şuan 37+3 olmam lazım 3470 bandında
tansugl37 ArasMom__ 1 dakika bile sürmüyor. Yapıyorum herşeyi. Kendim hemşireyim çok yakın arkadaşım ebe. Bütün tuşlara bastık bekliyoruz 😂 çatı muayenesi insanlara korkunç geliyor ama sıfır acı. Hiç korkmayın abartılıyor
ArasMom__ Aysegul466 evet iri 36+2 de gittiğimde 3256 gramdı salı günü 38+2 oluyorum işte bakalım. Sağlıkla gelsinler
ArasMom__ tansugl37 ya ben geçen haftalarda açıklık için muayne oldum doğumhanede aşırı ağrı yaptı o esnada. Birde devlette doktormu bakıyor yoksa doğumhaneyemi yolluyor