Aysegul466 Meryeli aynı şeyleri yaşıyoruz bende normal denesemmi diye düşünüyorum ama kafası büyük travma olmasından korkuyorum
Healthywealthyrespected Aysegul466 bende de aynı durum adımız da aynı 😊 haber edin doğum yaparsanız cesaret gelsin bana da 😇
Aysegul466 prensesimveannesi aynı gün doğumumuz eğer normale dönmezse 🥰 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Meryeli ArasMom__ bi de vakum aleti ile çekiyorlarmış bazı durumlarda bende böyle bi durum yaşamak istemem, hayırlısı inşallah canım
Betamom ArasMom__ ay ben 🥹 26 kaldı resmen. Tabi vajinal dogum olup erken de gelebilir bakalım saglıkla gelsinde
PurpleRose Sk61 korunmasız ilişkiyi spermler rahim ağzını yumuşatır dedi o yüzden mutlaka korunmasız olsun dedi bu sebepten . Amiin inşallah güzel haberlerle inşallah 😊😊😊
Nergizos Meryeli benim de 3 hafta önden gidiyor kafa ölçüsü. Bugün 37+3 um. Hem kafası büyük olduğu için hem makat geliş olduğu için sezaryen olacağım. Gün vermedi Dr daha, bakalım hayırlısı
Nergizos ArasMom__ ayy insaalh canım. Hem kafası 3 hafta büyük hem de makat geliş.. açıkçası ben de vaginal doğum istemiyorum. Bahane çıkmış oldu bana da 🥰
zeyum7 Nergizos benimkinin de kafası büyükmüş, eğer 18 ine kadar gelmezse sezeryan alacak kesin. Ben normal doğum istiyordum biraz üzüldüm ama hayırlısı olsun. Tam 38. Haftada tekrar gel dedi, çatı muayenesi yapacakmış.
semanur51 Nergizos 38+5 de Çarşamba gunu gitmistim pazartesi gel dedi gün vermedi bende 38 den sonra gün verir diye gitmistim aslinda ama
tulay_3335 ArasMom__ 39+4 oldum 2 gün sonra 40 haftalık olacak halen daha gelmek istiyor benim kızçem 🤣
semanur51 Nergizos evet bende şaşırdım 40 haftayi bekliyorlar galiba 😅 ilki 37 de dogunca bu cok uzun geldi
Nergizos zeyum7 yeni mi öğrendin kafa büyüklüğünü. Bana detaylıdan beri söylüyorlar hep. Şimdi ne kadarlıksin
Nergizos semanur51 seninki farklı olmuş canım. Sezaryeni 40a beklemezler normalde. En fazla 39 diye biliyorum