De25 ArasMom__ yok ama bebek iri ve kafası da büyük bu aralar olur diye düşünüyorum 38.haftayq girdik şimdi
ArasMom__ babyandmomy__ ahahah valla benden cesaretlisin hadi bakalım istediiğin gibi olur inşallah 🥰😀
babyandmomy__ ArasMom__ doğum korkum hiç yok valla tam tersi sezaryenden aşırı korkuyorum her akşam hayalimde doğuruyorum çok da güzel geçiyor 😂😂 İnşallah hayalimdeki gibi olur hepimizin doğumu 😂🩷
ArasMom__ babyandmomy__ ayy inşallah bizde burda pozitif hikayeni okuruz böyle olman çok çok güzelll🌸
DenizzAdaa gizemyyyy benimki de dönmedi hala 35 teyim haftaya kontrolüm var 40 a kadar bekler mi ki dönmesini
gizemyyyy DenizzAdaa benim doktorum 39 a kadar beklemeyi önerdi o yüzden son tarihi o şekilde belirledik ama 40 a kadar bekleyen doktorlar da var diye duydum
irmak12345 ArasMom__ öyle niyetlenmiştim ama almıyorlar çok kanama yapar diye doğumdan 6 ay sonra falan muayene olup ona göre aldıracağım 🙏🏻
Busra320 Selam kızlar 40+ 4 günlük oldum ama sancım falan hicbiseyim yok aranizda bu durumu yaşayan oldumu
Asent Nurcikeles bebeğiniz hayırlı ömürlü olsun inşallah. Doğumunuz nasıl başladı bir belirti var mıydı? Bende hiç açılma sancı vs yok da