babyiscomings Dün keseyi gördük ultrasona göre 5+2 son adete göre 5+4 doktor 2 hafta sonra çağırdı ama ben bebeği görmek istiyorum daha önce gitsem sonuç alırmıyız yoksa sabır edip beklemeli miyim çok heyecanlanıyorum
Tubita babyiscomings ben 5+5 te keseyi ve pirinç tanesi kadar minik bebişi gördüm 🧿 ama özelde tabi devlette belki o aşamada görünmezdi bilmiyorum
tanhc babyiscomings ben de böyle erken gitmiştim sadece keseyi görmüştük o zamanlar bilmediğim için çok kötü hissetmiştim. ama 6+5 de görmüştüm bebeği. o yüzden 7. haftanızda gitseniz hiç stres de yaşamazsınız. ama biz sabırsızlanıyoruz orası ayrı☺️
Seyda-06 babyiscomings gidip bebek yok daha denmesi daha stresli emun ol yaşedım ben bunu ve hiç kolay değil beklemek daha kolay inan ki
tombikdoner22 babyiscomings benim de uygulamaua göre 6+1 ama geç döllenme olmuş kese göründü ama bebek için 5 gün sonra gidicem 🥹
tahamommy babyiscomings özele gittiyseniz 10 gün kontrol süresi var. 10. Gün gidin derim bende öyle gitmiştim, 2 hafta sonra ekstra para ister çünkü
babyiscomings tahamommy şöyle şiödi ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde gittim ücret ödedim daha sonraki keseyi gördüğüme ücret ödemedim bir sonraki kontrolü 17 si dedi ben 10 u gibi gideyim o zaman doktor neden geldin derse merak ettim derim artık 😂😂😂😂
tahamommy babyiscomings he siz kontrolü kullanmışsınız zaten, o zaman şöyle bi 7. Haftada gidin daha iyi olur soru işareti kalmaz en azından benim 6+5 te bebek göründü kalp atışını göremedi ben vajinal istedim öyle gördük, kimisi vajinal tercih etmiyor tabi
mysweetgril1 Kızlar uygulamaya göre 6+4 düm şuan ama 1 hafta önce gittim kese görünmedi normalmi bu sayfa sayfa geziyorum içimi rahatlatacak birşeyler görürüm belki diye ama yok çok endişeliyim
tahamommy mysweetgril1 geç döllenme olabilir en son ne zaman beta verdiniz ve kaç çıktı, beta 1500 de vajinal 3000 karından görünür diyolar, birde devlet ve özeldeki ultrasonlar farklı oluyor devlettekiler daha eski o yüzden zor olabilir
mysweetgril1 tahamommy ben özele gittim Canım ilk öğrendiğimde 48 di 2 gün sonra 228 oldu 1 hafta sonra kese için gel dedi gittim gözükmedi tekrar kan istedi bu seferde 2491 çıktı sonra korkma dedi bazı insanlarda böyle olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi bende aynı doktora gitmek istemedim randevu aldım ayın 14 de gidicem devlete bakalım inşallah gözükür
1gul___25 Bende 6+4 de gittim kesede bebekte göründü ama doktorunuz bekleyin dediyse bekleyin çünkü ultrason da çok iyi bişey değil. Allah’ın izni ile bebişinizide en kısa zamanda göreceksiniz 🙏🏻