Manolya89 merhaba hanımlar 16 haftalık hamileyim folik asiti bıraktık artık şimdi sadece d vitamini ve demir için ilaç verdi doktorum b12 değerim çok düşük söylediğim halde gerek yok dedi magnezyum da vermedi ekstra alıp kullanmalımıyım siz neler kullanıyorsunuz merak ettim
zynpknt Manolya89 ben b12 dil altı alıyorum demir alıyorum d vitamini alıyorum magnezyum alıyorum bide omega içeren regenesis max içiyorum
Tontis2025 Manolya89 ben sidefer demir ilacı kullanıyorum birde ocean mummy kullanıyrm takviye olarak
rosatue Manolya89 demir olarak feramat, multivitamin olarak Regenesis Max kullanıyorum. D vitamini kullanmıyorum, bana güvenli gelmiyor hala.
Sedamutluu rosatue regenesis max ne zaman kullanmaya başladınız ben de cok kilo yaptı 4 aylık olmadan 5 kg aldım
Hcrckn rosatue doktorum bana regenesis max ya da prenatal life diye iki multivitamin önermişti bir tanesini seçip al demişti. Ama ayrı zaman vitamin olarak Coledan D3 de kullanıyorum sabah aç karnına 4 damla. Avm de çalıştığım için D vitaminim çok düşüktü. Ama sizde için bence gebelik süresinde hiç bir doktorun gereksiz bir vitamin önereceğini zannetmem
ynzl Manolya89 ben Elenatal 2 kullanıyorum içinde her şey var. Ekstra Oroferon demil ilacı da başladık 16+6 şu an ❤️
Busra2013 Manolya89 magnezyum d vitamini kan ilaci magnezyum bide icinde folik asit fln birsuru vitamin bulunan ilac var onu iciyorum 14+2😂
rosatue Hcrckn daha 4 sene önce önerilmiyordu. Şu an şiddetle önerilmesi durumunda ben çekimser kalıyorum. Yeni olan her şey benim için böyle. Malum Corona aşısını da çok önerdiler gebelikte. Ben onu da olmamıştım.
Nur_er Manolya89 Ya bende 16. Haftadayım bana demir ilacı fln başlamadı. Decavit kullanıyorum sadece . Herkes her doktor başka birşey söylüyor kafam karıştı iyice
Manolya89 Nur_er aynen dediğiniz gibi benim doktorumda sorduğum halde bişey önermedi ve b12 o kadar düşmüş ki 165 de şuan ben de kararsız kaldım
Baharlina Manolya89 magnezyumu biraz daha ileri aylarda kullanmaya başladım. Ocean mumy kullandım takviye, sonra osteocare, d vitamini, balık yağı ve demir takviyesi. Son aylarda 890 çıkınca b12 iğneyi bıraktım
cerengeredeli Manolya89 13. Haftadan sonra folik asiti kestik coledan D3, pregnom max ve magvital şase başladık. Kan değerim iyi olduğu için 16. Haftaya kadar kan ilacı kullanmadım o zaman ki kontrolde ferrum başladık şuan bunlarla devam ediyorum. 24 deyim. Ayrıca israrci mantar enfeksiyonu olduğum için vajina florasını korusun diye femiflor başladık