Senanur07 Haftadayım birkaç haftadır vajina bölgedeki kemiklerim çok ağrıyor. Yani kasıklarımın altı, bacakla vajina birleşimi olan bölge bilmem anlatabildim mi. Sanki günlerdir spor yapmışım gibi kemiklerim ağrıyor bunu yaşayan var mı neden oluyor
tecrubeliiannee Senanur07 çatı ağrısı bebek aşağı indikce baskıyla birlikte kemikler açılıyor ve ağrı yapıyor
Cnhavva Senanur07 benimde sabah uyandigimda cok oluyodu 30. Haftada baslamisti o hafta randevu da doktorum bebegin dondugunu söylemisti baski yapiyomus cok yorulma fazla ayakta kalma oturduğunda ayagini kaldir demisti bi sure oyle yaptim suan o zamanki kadar yok öyle oldugunda bide tuvaletim geliyodu surekli suan dediginiz gibi sabahlari daha cok ama eskisi kadar değil o ara bide temizlige sarmistim simdi daha dikkat etmeye calisiyorum
Hacerak72 Senanur07 ayy bndede aynı gunlerdir arastırıyorum nasl raeıf edecegm yerı dyordm cok sgrıyo ya
Pnrshn Senanur07 36+5 teyim bende aynısını yaşıyorum bacaklarımı kapatamıyorum resmen. Yatakta dönerken falan ekstra ağrıyor doktora sordum normal dedi. Bebek baskı yapıyormuş aslında normal doğum icin iyi bir şey. Dayanılmayacak gibiyse bunun için destek kemerleri varmış ondan alabilirsin demişti
Senanur07 Cnhavva ben aslında çok yormuyorum kendimi genelde dinleniyorum ama neden bu kadar ağrıyor çözemedim
serrasmom Aynı ağrıyı ben de yaşıyorum 28.haftadan beri. İdrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapıyormuş, ben de sonradan öğrendim. Mutlaka idrar tahlili de baktırın
Fatoana Senanur07 ay ben yazmış gibiyim sanki. Ben de 35 teyim ve bende de bikaç haftadır bu vajina kemiği ağrısı var. Kız noluyo bu seneki gebelikler hep aynı semptomlarda mı ne😀
bebekturk Fatoana aynı sorun bende de var ama işin kötü kısmı ben daha 23.haftadayim 🤦♀️ nasil geçecek böyle bilmiyorum dayanilmayacak bisey değil ama eziyet ediyor arti ağrıyı hissettikce korkutuyor . Oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım 20 yaşındaydım şuan 29 yaşındayım yaştanmidir kız bebek oluşundan mi bilmiyorum farklı geçiyor hersey
Pinarrerdm Sağ sola döndükçe benim de ağrıyor tam üst orta kemiğim ip çekiliyormuş gibi 29.haftamdayım
Senanur07 baharhanimm ben bugün dra sordum normal dedi. Kemikler normal doğum için yabaş yavaş açılıp genişlemeye başlıyormuş o yüzden oluyormuş
Beri-4835 Senanur07 27. Haftadan beri aynı sorun 🤦♀️ 35 olduk devam. Tek umudum doğumdan sonra devam etmemesi 🤲