Nur_kybs Kızlar 24. Haftadayım şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gitmem gerekiyor birde ilk gebeliğim çok tecrübem yok çok gerekli birşey mi yoksa yaptırmasam da olur mu
neslihansalgn Nur_kybs zorunlu ve gerekli olduğunu düşünmediğim için yaptırmadım. Doktorumda hiçbirşey dememişti zaten. 2.ciye hamileyim yine yaptırmayacağım 🌸
iclal2330 Nur_kybs bence gerekli değil benim doktorum önermedi benimde ilk gebeliğim ve evde şeker ölçme aletin varsa orda kendin hafta hafta ölçüp takip edebilirsin
sehnazz000 Nur_kybs ikisinde de yaptırdım çünkü şekerle ilgili sıkıntılarım vardı bir şey çıkmadı en iyisi doktora sorun yaptırmanızı uygun görürse yaptırırsınız Şekeriniz varsa sorun olabiliyor
Ayslyns Yanlış hatırlamıyorsam 28. Haftaya kdr yapılabiliyor ilk hamileliğimde yaptırdım 2. De yaptırmadım kendi tercihiniz zorunlu tutulmuyor ben yaptırmak istemedim
Tusu54 Şeker yüklemesi yaptırmadım 2 hafta sabah öğle akşam açlık tokluk şekerimi evde ölçtüm hocaya sonuçları gösterdim şekerim yok 😀 belki alternatif olur sizede