Minikpacii Kızlar yüzüm çok kötüydü bir seferlik evde bulunan C vitamini ve salik asit içeren bir maskeyi yaptım maskeyi yaptıktan sonra zararlı olduğunu okudum bir seferden bir şey olur mu sizce bebeğe etkiler yazıyordu korktum
Asilzedemom Minikpacii ben maske değilde serum ve krem kullanıyorum lorael markası hamilelikye yan etkisi yok diye biliyorum ama maskede etkisi var yazıyorsa bir doktora danışın bence en çok iyi o söyler
dilaradoyan Asilzedemom içeriği aynıysa serumda maske nemlendirici de aynı zarardır. C vitamini kullanılıyor ama salisilik asit çok tercih edilmiyor düşük oranda alımı tolere edilir deniliyor. Bi kere maske yapmakla bir sorun olacağını sanmıyorum o yüzden ama salisilik asit içeriği tercih etmezdim bundan sonrası için yerinizde olsam
Asilzedemom dilaradoyan salisik asit yazmıyor içeriğinde ama pekde önemsemiyorum serumlarda ilk oğlumda çok dikkat ettim öyle olduğu halde böbrek kanal genisligi var ama dikkat etmeyen arkadaşlarda bir sıkıntı çıkmadı bunda bende dikkat etmedim bir sorun yok suanlik ama doğunca belli olacak tabi herşey ama tek serim kullanmıyorum bide krem kullanıyorum