Nur_kybs Kızlar 24 haftalık hamileyim iki gün önce noodle yedim canım çok çekti şimdi de vicdan azabı çekiyorum bebeğim için
Mor-kelebek Nur_kybs valla ilk gebeliğimde neredeyse iki günde bir yiyordum canım 🤭 tabiki sağlıklı bişey değil ama kendini kosullandirmadikca aşırıya kacmadikca bişey olmaz inşallah 😇
yeni_anne2 Nur_kybs ayyy lütfen şu garip tuhaf seylerı yemeyin hiç saglıklı değil yine sız bilirsiniz 🫤
tansugl37 😂😂 ne olacak hiç vicdan yapma aşermişsindir öyle düşün geç. Bende cips yediğim zamanlar oldu çiğköfte yedim hamburger yedim bişey olmaz 9 ay uzun bir süre korkma herkes bişeyler yiyor
Happyka Nur_kybs her gün olmaz haftada bir birşey olmaz , ben geçende yedim mesela güney Kore lokantasına gidip , şimdi yine canım çekti var ya 🤣
Nur_kybs Happyka Aynen bende korelilerinkinden yedim onlar da baya baharatlı oluyor ama canım çekiyor valla
sehnazz000 Nur_kybs normal zamanda bile yemeyi önermiyorlar yemişsin artık bir şey olmaz yememeye özen göster Paketli noodle yiyorum bir şey olmuyor falan diyen olursada dinleme 🙄
Atlasin-Annesi Abartmadıkça bişey olmaz ama bence yememeye çalışın 9 ay o kadar da uzun bir süre değil ben her gün sosis hayaliyle uyandım sma dayandım hahahaha az kaldı artık doğurunca yiyeceğim 😂😂😂