Nurellaaaaaaa1212 Ksksksk yok kuzum haftaya cuma idi salıya çektim sata göre 8+2 yumurtlamaya göre 6+2 oluyorum. Hangisi baz alınıyor bilmiyorum geçen cuma ultrason kağıdında 6 hafta yazıyordu doktor 5 dedi
bereninannesi__ Nurellaaaaaaa1212 grupta kuzenimin de olduğunu unutup hikayesini gruba atmıştım bu da iki yüzlülük yapıyor dedim . Allahtan geri alma tuşu var 🤣
EsilaMiracAyazEren_Moms Nurellaaaaaaa1212 buzdolabına yapıştırmak için foto magnetler yaptıracaktım. Wpden fotoğrafları fotoğrafçıya göndereceğime sucuya göndermişim. Yanlış oldu sanırım dedi sadece (Firma isimleri aynıydı karıştırmışım) 😂😂
Tombiginarasindakipatates Biz de misafirliğe gitmiştik gitmeden önce mesajlasmistik Bana bir mesaj geldi gelirken de ucuz tatlı getirmişler diye 🙂 ucuz tatlı dediği de tulumba işte ne getireyim baklava almış başını gidiyor hemen kalktık 😄
Nurellaaaaaaa1212 Tombiginarasindakipatates ben özellikle yakın cevreme söylüyorum baklava almayın sakın diye yani insanlardaki aç gözlülük
Anneoluyorumm00 Nurellaaaaaaa1212 ben değilde genelde eşim yanlışlıkla iş guruplarına atıyor 😂😂ne yapıyorsun meleğim diye 😂
Edizhr Nurellaaaaaaa1212 ayy ablamda oturuyoruz benim 2 numara okulun müdürüne sesli kayıt atmış kadına ama ne küfürler sağdan soldan duyduklarını şok olduk dinleyince ablam birde bir sürü açıklama mesajı atti kadına 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 ben değilde kocam sağolsun yapmıştı öyle bi halt. Lisedeyiz benim sms im bitmiş ona dedim ki babama mesaj at baba ben seda biz tuğçeyleyiz onlara gidiyoruz diye. Neyse benim kocam mesajı atmış ama baba ben seda yazmamış kendi adını yazmış mesajda 😂 sonrası tabi facia 😂
Aysllllm Nurellaaaaaaa1212 ben değil de eltim WhatsApp grubunda kayınvalidemle mesajlaşırken yazdıklarımı ekran görüntüsü almış sonra yanlışlıkla grubumuza atmıştı.hemen sildi ama tabi ben görmüştüm 😂
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 😁😁😁 olmaz mıııi hiç. Eşime sinirli olduğum bir gün arkadaşım yazmıştı onunla yazışırken eşim de mesaj atmış bildirimden açmışım nasıl olduysaa en sonunda boşiycamm görecek günü demişim Eşime 😁😁 hee aynen aşkım yavaş boşa demişti
YavruKurtveAnnesi YavruKurtveAnnesi bir keresinde de eşim komutanına yazarken, bir şey sordum o da bana vereceği cevabi komutanına yazmıştı😁