Fatma2407 Merhabalar kızlar aranızda yeni hamile olupta ya da kilolu bir şekilde hamilele kalanlar var mı
ayseayseaysee Fatma2407 ben 85 ile hamile kaldım. 37.haftaya gireceğim 99 da sabitledim birkaç haftadır inşallah doğuma 3’lü rakamları görmeden gireceğim. Doktorum da daha fazla kilo almamamı söyledi ama en başta kan sulandırıcı vs vermedi. Kilolu hamileliklerde maalesef istenmeyen sorunlar ortaya çıkabiliyor. Özellikle şeker ve tansiyon konusunda tetikte olun lütfen. Bir tansiyon aleti edinin günlük düzenli ölçün 🙏🏻
ezoocum Fatma2407 96 kiloyla hamile kaldım 6. Ayıma girdim hala 96 kiloyum ilk 3-4 ay hiçbir şey yiyemedim kilo verdim daha yeni yeni kilo almaya başladım
Fatma2407 Ayın 18 inde hamile olduğumu öğrendim 24 ün de kesemizi gördük bu günde özel bir klinikte kontrole gittim çok hafiften kalp atışını duyduk gördük doktor kilolu bir şekilde hamile kalmışsın o yüzden kan sulandırıcı Ecopirin kullanmanı tavsiye ederim dedi hem bebeğe giden damarlar tıkanmaz hemde bebek yediğin besinlerden faydalanır dedi damarlar tıkanırsa bebek gelişemez dedi
Salihaa42 Fatma2407 kilolu değilim ama bende kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum 34. Haftaya kadar kullanacaksın dedi doktor tansiyon var bende sanırsam o yüzden
Alpello Hayırlı olsun bende yeni öğrendim 5+3 maalesef kilolu hamile kaldım bende 95im şuanda bayram girdiği için daha gitmedim doktora beta takibi yapıyorum ilk hamileligimde 105 kiloydum ama kusmaktan 8 kilo vermiştim çok sknti yaşamadım bunda nasıl olur bilmiyorum
Fatma2407 Ya aslında kilolu dediğim boyum 1.60 kilom da 68-70 olması lazım üst tarafımda var biraz kilom o yüzden öyle söyledi kan sulandırıcı olduğu için düşük riski olur mu acaba dedim
Eliffbaby Fatma2407 nasıl yani bu kiloyla mı kilolu hamile kalmışsın dedi ben de aynı boy ve kiloda hamile kaldım tamam kilomuz çok da normal değil ama normalin bi tık üstü sadece ben iki doktor değiştirdim hiçbiri de kiloma takılmadı ayrıca 17. Haftamdayım bikaç kilo aldım almadım doktor çok iyi zaten 6 aya kadar almasan da olur dedi. Bebeğimin kilo ve boy iyi şimdilik
imrgldn Merhaba, bende 96 kilo ile hamile kaldım. Şuanda 5 aylık hamileyim 3-4 kilo aldım şu zamana kadar, kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ama benim farklı durumlarımda var tabi ondan verdi doktor