Love1007 Çok kararsızım her şeyin fiyatı artıyor ya alacağım ya almayacağım 🤣🤣 bu yüzden tecrübeli annelerden fikir bekliyorum
mrp2023 Love1007 ben zamandan tasarruf olduğunu düşündüğüm için alacağım, tencerede kaynatmaya her zaman vaktim olurmu düşünüyorum en iyisi cihaza atmak artı olarak kurutma özelliği olan bi cihaz beğendim direkt onu alacağım hem kurutacak hem steril edecek
deniz_95 Love1007 belki biberon hiç kullanmayacak. Ha size kalmış ama zaten her kullanımdan sonra normal biberon deterjanı ile yıkayabilir birkaç gün içinde de kaynatırsanız biberonu da olur. Yani size kalmış aslında gerekip gerekmediği ama bence gerek yok😂
Parinas Love1007 bence çok gereksiz. Biberon kullanacağı kesin değil. Emzik desen 5 dk cezvede kaynıyor yetiyor. Onu da her zaman değil yere düşerse falan yapıyoruz onun dışında suya tutmak yeterli oluyor. Başka da sterilize edilecek ne var bilemedim. Eşya fazlalığından sıkıldım valla gerçekten lazım olmadıkça bişey alasım gelmiyor şahsen benim
Love1007 deniz_95 evet bir yandan boşuna para verecek gibi hissedip almıyorum bir yandan da acaba ihtiyaç olur mu diye 😁
dilaradoyan Love1007 meme tutmayan sadece biberon kullanan çocuk için çok pratik olur kesin alın derim. Ama harici gereksiz bence. Bunun böyle olacağını da bilemeyiz inşallah gerek olmaz
Bekcii mrp2023 sanırım ben alıyorum, sizde görüp yorumlara baktım baya memnun olan vardı😊 ben deneyip yazayım 🎈