ddefnos yenigebeyim sadece doktoruma baklava yaptirmistim ama zaten fazlaca verdik hemşirelere ve orda çalışanlara dağıtırlar diye düşünüyorum çok samimi olmasaydim yaptirmazdim ama bizim aramız iyiydi
mavibahar yenigebeyim evet. İlk doğumum da doktoruma kendi yaptığımız güzel bir manzarası olan 1000 parçalık puzzle ı çerçeveletip vermiştim. Ebe ye de kahve fincan takımı. Doğumum da doktoruma nevresim takımı aldım. Ebe ye lav ın kaliteli tatlı kaselerinden. Bir de bu sefer ben doğumdayken 3,5 yaşındaki oğlumla oyunlar oynayan bir hemşire vardı. Ona da powerbank verdim. Klinikteki herkese de; kartını kardeşimin tasarladığı, kendi yaptığım yıldız şeklindeki anahtarlıkları hediye verdim. 😊
AnayimBenAna_ yenigebeyim eşim hemşireler ve çalışanlara bahşiş vermişti doktorumada şöbiyet götürmüştü bi tepsi 40 muayenemizdede ya çiçek götürürüz ya tatlı 🌸
Yazmelegi_ yenigebeyim doktoruma verdim sagolsun emeği coktu. Bone getirttim birde babam gil kızımı getiren ebeye para vermişlerdi ha birde doktoruma baklava ve çikolata yaptırdım çikolatayı da diğer doğum yapacak annelere versin die ❤️
Cgzz Valla dogum paketi için yeterınce para bayıldıgımı dusunuyorum hıc ugrasamam hedıyeyle falan djxksn