Ballilokmasi bende orada yapacağım canım daha önce iki düşük yaptım hem iyi insanlarla karşılaştım Doğumu orada yapmaktan çok korkuyordum bu hamileliğimde geçen haftaya kadar ufuk üni ye de gidiyordum ama Doğum sezeryan olacağı için orada yapacağım özel oda da kalma şansım var birde çok kalabalık olduğu zaman bazen personel tersliyor ama onlarda bir yerde haklı çileden çıkaran insanlar oluyor bazen ben Necati bey var soyadını bilmiyorum o Ece hanım var o bir tane de bi bayan var ama aklıma gelmedi bunlar çok iyi 36 hafta üzerinde Levent bey var Taner bey var ben bunlara muayene oldum çok memnun kaldım eskisi kadar kötü değil artık için rahatlayacaksa Huriye ve damla hemşire var bunlarla mutlaka konuş canım insanı o kadar rahatlatıyorlar ki ben korkumu onlar sayesinde yendim her gittiğimde uğrarım işim olduğu zaman koridorda filan görseler hemen nasılsın diye ilgileniyorlar bu arada kaç haftalıksın bilmiyorum ama mutlaka gebe okuluna git canım çok faydasını görüyorsun birebir doktorlar geliyor bilgi veriyor sen iyi olursan personelde sana iyi davranıyor kötü davranan olursa şikayet edebilirsin hemen uyarıyorlar şahit oldum buna inanabilirsin canım