Aley23 27 mart pik gördüm 27 ve 28 i değerlendirdik ama takip amaçlı bir kaç kere ovuslasyon yaptım bu şekilde normalde yek çizgili mi olmalı yoksa böyle olması normal mi
Ask45 Aley23 canım hamile olabilirsin benim testlerimde böyle çatlamanın 9. Günü bugün ve test yaptım çıktı inşallah sağlıklıdır
Cicekbahcesi12 Aley23 benimkide gecen ay boyleydi hatta ovulasyon tekrar koyulasti aklim karisti diye bi tartisma baslatmistim profilimde var, ama yine de adet oldum. Eger catlamanin uzerinden 10 gün geçtiyse erken gebelik testi yap derim
BurcuDedeoglu Aley23 canım selam benimde adetime 2 gün kala böyleydi lh testim, hem erken gebelik hemde kaset test yaptım silik 2. Çizgi çıktı kan verdiğimde 27.52 pozitif gördüm yine de gebelik testi yap istersen
Aley23 Ask45 benimde 8 inci günüm çatlamanın yapıyım mı sizce bi gebelik testi çook merak ediyorum inşallah güzel haberler alırız
BurcuDedeoglu Dayanabilirsen 10. Günü bekle bence şimdi çıkmazsa da canını sıkma sakın daha erken çünkü :)
Aley23 BurcuDedeoglu Ahhh bir dayansam 😔 beklemek ne kadar zormuş gerçekten insan ister istemez çok stres yapıyor
BurcuDedeoglu Vallahi ben erken yaptım adete 2 gün kala değer 27 çıkınca acaba artar mı stresi bindi bu seferde üzerime, her türlü stres maalesef :( beklemek en güzeli biz çok sabırsızız :(