Ndaaa41 ilk doğumun sanırım benimde ilkti şuan 5,5 aylık oldu bile bende çok tedirgindim yanında nescafe gold götür sezaryenden sonra iç ameliyat esnasında kafanı oynatma çok ağrı çekersin çıktıktan sonra kusup anesteziyi atmaya çalış hemen sonda çıktığı an ayağa kalk yere bakma basın döner ne kadar çok gezinirsen gazını çıkarırsan o kadar çabuk çıkarsın hastahaneden bebeğine hemen emzik ver alışsın tabi bu sana kalmış ben başta vermedim pişman oldum 2 aylıkken çok uğraştım sonra tuttu sarılık olmaması için mama ver ama biberonla değil kaşıkla ver alışmasın biberona yoksa seni emmez bol bol emzirmeye çalış beslenmeden önce sonra ver mamayı sütünde 3. Gün iner diye düşünüyorum benim öyle oldu gazını yapamazsan sıkıntı oluyor bol bol yapmaya çalış omuzunda dahi kulunç ağrısı gibi bi ağrı olursa doktorunla görüş gaz oluyor o tehlikeli de olabiliyor başka aklıma gelmeyen sormak istediğin bişi olursa sor şimdiden Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin 🌸 ha birde sütlü incir yap iç sütü hemen indiriyor