CeysuG Anniskoo0634 27-28 arasında yengemin ablası doğurdu mucize bebek olarak adlandırıyordu doktorları
Sedosunuzz Anniskoo0634 ilk oğlum 26 haftalık doğdu şuan 8 yaşında çok şükür sağlıklı bir problemi yok. 2. Kızım 31 haftalık doğdu 2 buçuk ay yaşadı sonra kaybettim. 3 oğlum 37 de doğdu sağlıklı şükür 4 yaşında. Şuan 8 haftalık minnoş umarım bu zamanında gelir çok amin 🤲🏻🤗
Soniko Emine-tuncfu küvezde kaldı mı? Kaç kilo doğdu? Sorun yaşadınız mı? Ben 32 haftadayım. 30 haftayla uyumlu. Erken doğum ihtimaline karşı soruyorum.
[silindi] Benim instagramdan takip ettiğim bir hesap var 23. Haftada doğum yapmış kızı şimdi 4 yaşına girecek
Emine-tuncfu Soniko kalbi durmuş şekilde doğdu benim oğlum doğduktan 15 dk sonra kalp masajıyla hayata döndü 50 gün küvez 1 gece anne bebek uyum odasında kaldık çok şükür Allah’ıma 3. Ayında normal bebeklerle aynı hatta fazla kilo ile gelişimsel olarak herşeyi erken yaptı doktorlar bile şaşırıyordu 1840 doğdu 1500 düşmüştü
Sedosunuzz Serap09 hiçbirşey bulunamadı ani bebek ölümü denildi. Ayda 2 kg alan gayet sağlıklı bir o kadar güzel bir bebekti nazar mı kader mi bilemiyorum nasibimiz bu kadarmış diyip teslim olmaktan başka çaremiz yoktu 😑