Anniskoo0634 27haftalıgım basındayım ,Niye derseniz de sıkılgan bir yapıya sahibim 20 ile 30 arası geçmek bilmedi en azından 30 dan sonra son haftaları saycam ayy sıkıldım 20 Li haftalar geçmek bilmedi
Birminiksusam Anniskoo0634 Ayy bende oyleyım 23 olacam ama bir an önce 30lari görmek istiyorum çok sabirsizim sanki o zmaan daha çabuk gececkmis gibi,😄
tecrubeliiannee Anniskoo0634 erkenden hazırlıklarını temizliğini bitir 36 dan sonra zaman geçmiyor ve çok zor oluyor hersey
babyandmomy__ Znt benim tam tersi oldu ya 30 dan sonra ne ara geldim buralara hatırlamıyorum 37 oldum 😂
Anniskoo0634 Birminiksusam evet şu an beni anlayan bi sensin 😄 en azından 30 Lu haftalar son trimester
Bekcii Ben 25+5’deyim 1 aya yakındır yatıyorum. 30’lara gelsem diye dualarla geçiyor artık zaman. İlk aylar meğer ne hızlıymış 🥲
tahamommy Bekcii ay şuan bana göre zaman geçmiyor 14+5 bi an önce hareketlerini hissediyim istiyorum 😅 şuan zaman geçmiyorsa o zaman hiç mi geçmicekk yani 🥹😅
ynzl 16+6’dayım sanki 6 ay geçmiş gibi ahdhaha bir an önce 20 olsa ona bile şükredicem. Sağlıkla geçsin tabii önemli olan o 🙏🏼🧿
NNewbabyy Benimki daha beter 13deyim bir an önce 38 39a gelip doğurmak istiyorum nasıl dogurucam çok merak ediyorum 😂