coolmom1 Bat 9’u gösteriyor ama bu ayı değerlendirdik ve kasıklarımda ağrı hissediyorum iki gündür biraz da bel ağrım var. Test yapmak istiyorum ama çok erken gibi. Sizde durumlar nedir? Test yapan var mı ? Bat’tan 6 gün önce pozitif alan var mı ?
Cicekbahcesi12 coolmom1 bat 9. Ama geç yumurtladim bu ay o yuzden adeti de gec olucam sanirim o yuzden test yapmadim catlamanin 10. Gununu bekliyorum. 28 inde yumurtlama gordum o gunu ve ertesi gunu degerlendirdim sadece
rabiayldrm coolmom1 merhaba benimde bat 9 birkaç marka testte pozitifi gördüm ama yalancı pozitif denen markalarda Awox ile yaptım sonucu atıyorum sizce var mı bir gölge 
Yazmelegi_ coolmom1 bat 10 ama yapmadim henüz yarın elimde olcak testlerim pazar yapmak istiyorum ama kararsızım
coolmom1 Ay ben göremedim ama daha çok erken, regl günü yapmakta fayda var sanırım belirtiniz var mı ? rabiayldrm
Glsn1 coolmom1 inşallah bende doktora gidip kalp atışı felan duymadan hamile sayamıyorum kendimi belirti olarak sadece fazlaca uyku var
Yazmelegi_ coolmom1 ben 1 gün kala tekrar yapmak istiyorum ama en mantıklısı gecikmeyi beklemek galiba
Ayssa202 coolmom1 bat 9 24 ünde pik gördüm hala regl olmadım ovulasyon arada pik arada tek çizgi erken gebelikler hepsi negatif anlamadım heralde regl olacam
Safinaz35 coolmom1 bat 7 yumurtlama 25 Mart adet olmadım hala ağrım var . Kan testi 3 nisan da negatif iti . 7 nisanda idrar negatifti 🙈🙈
pinar_5 coolmom1 yumurtlamayı geç gördüm ben bu ay ilaç kullanımı sebebiyle. Normalde 30 mart-4 nisan arası regl görmem gerekiyodu ama ara bi yumurtlama kanaması geçirdim 27-29 mart arası yumurtlama belirtileri gördüm. Bir gebenin günlüğü Ebru abla yumurtladığını düşündüğün günden 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsin dedi. Ara ara karın ağrılarım oluyo başka bir belirtim yok ama şu ana kadar olmadım. Bakalım nasip 🌷