GirlandBoy_Mom Kızlar yarın 25.haftama giriyorum özellikle bugün vajinamda baskı hissediyorum hani son haftalar bebek aşağı iner ya hissederiz aynı onun gibi yaşayan anneler bilgi verebilirmi 🙏🏻
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom geçmiş olsun bacım olur normal ağır iş yapmadın demi bazen zorlanma oluyo
Esraa00 GirlandBoy_Mom daha bugün doktora gittim aynı şikayet bende de var Rahim ağzı uzunluğa tekrar baktı normal dedi Hafta ilerledikçe normal dedi Ben resmen rahim ağrısı da çekiyorum baskı dışında baktı şükür normal dedi bebişim Sen nasılsın bu arada
Meriveannesi GirlandBoy_Mom geçmiş olsun canım sertleşme var mı kasıklarında o da önemli bir de bekleme bence doktora görün bi 🌺
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ikinci gebelik ya kuzum ondan baktın cok rahatsız ediyo görün doktora😊
nevaneva GirlandBoy_Mom kız bebek mi kız bebekte aşağıda oldıgu için genelde baskı daha fazla hissediliyor
Melissayda @GirlandBoy_Mom ay aşkım bende 28+6 haftalığım bende de oluyor sanki kafası çıkacak gibi benim bebişim dönmüş doktorum normal demişti sürekli yer değiştirdiği haftalar olduğu için arada baskı hissedersin dedi endişe etme
GirlandBoy_Mom Melissayda ya öylemi canım sanki kanala inmiş gibi baskı hissediyorum çok fena bide 3 gündür lekelenmem var 😩
GirlandBoy_Mom Su123 lekelenmem de var 3 gündür progesteron kullanıyorum plesantam aşağıdaydı en son ondan progesteron kullanıyorum siz doktora göründünüzmü doktora peki
Su123 GirlandBoy_Mom randevu tarihimi bekliyorum bende bana dikkat et demişti hep ama bir çocuğum daha var mecburen hareket halimdeyim