Gulserennnnnn almirmomy bulantım çok oldu deli gibi ekşi yiyorum cinsiyetimiz kız kişiden kişiye değişiyor canım
Bebegim3444 almirmomy oğullarım da her şeyden tiksinmiştim hiçbir şey yemiyordum midem en baştan doğuma kadar bulandı kustum şimdi yine hamileyim büyük ihtimalle kızım olacak yine aynı belirtiler var hiçbir değişiklik yok
almirmomy 1kopek1bebek benim de öne doğruydu sivriydi erkek diyolardı kızım oldu buda hurafe dediğin gibi
almirmomy 1kopek1bebek tatlı istiyo demekki canım bak mesela erkek te tatlı yenir diyolar bi hurafeyi daha kanıtşamış olduk
Glsm_68_ almirmomy suan 36 . Haftamdayim ilk aylar da surekli limon yedim sonrasında sureklu tatlı çikolata yedim kızım olcak
Glsm_68_ almirmomy kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama kiz olduğunda bulantı uyku hali eksi yeme daha çok görülüyor sanki
almirmomy Beri-4835 Uyku ilk aylarda erkektede kızda da olur diye biliyorum bulantı oldumu ikisinde de
Beri-4835 almirmomy ikisinde de bulantı yaşamadım oğlumda günlük uykum dışında uyumadım kızımda sürekli gün içinde dalıp durdum
almirmomy Beri-4835 bends kızıöda çok uyudum bunun cinsiyeti bellid eğil bulntı çok bunda farklı olur mu bilmiyorum