hamcokelek33 Bulutseveer 34+1 🥹felaket doğum korkusu başladı😂 insan gerçekten bilmediği her duygunun esiri oluyormuş
Busetacir Bulutseveer 37+5im gecikmeden haftaya falan gelmesi için dua ediyorum, hem korku hem heyecan hem kavuşma isteği var🥰
Gmz44 Bende de hem heyecan hem korku hem merak her şey var 😂 inşallah hayırlısıyla bi nefeste alırız kucağımıza iyi düşünelim iyiyi çağıralım 🫶
Gulsahs Yarın 34 haftalık oluyoruz bende korkuyorum biraz bu aralar hareket etmiyor hep bir yerde toplanıyor sağa toplanıyor sola toplanıyor ablam doğuma hazırlanıyor hazırlıklı ol dedi daha çok korku heyecan bastı beni yardımcımız olsun 🥹
babyandmomy__ Bulutseveer doğum sonrası korkusu başladı 🥲 Bu hafta kendimi çok yorgun sürekli uyumak isterken buluyorum çocuk doğduktan sonra nasıl bakacağım diyorum sürekli eski hayatım geliyor aklıma ☹️
Bulutseveer babyandmomy__ bu çok normal hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz hissediyoruz bence yalnız değilsin 😊 ama onu kucağına aldığında hepsi geçiyor diyorlar 🙈
babyandmomy__ Bulutseveer eskisinden daha güzel bir hayatımız olacak inanıyorum buna ama engel olamıyorum 🥴 İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻🩷