keyfimin-kahyasi-misin staRmama 🤣🤣 Uf aynisi djdj benimki arabayı bilmez korkardı surwmeye En son Kızına ehliyet aldırdı bende varmış diye kendide kullanmaya kalktı evin duvarına girdi 🤣🤣 evinin avizeleri bile benimkiyle aynı
keyfimin-kahyasi-misin Mucizeem__ kocam bağ bahçe işi seviyor Hevesli kandırıp sattiramadim bir türlü
Seyma0323 İnsan sevmiyorum (kendi çocuklarım harıç). Kendi anne babama kardeşlerime vs vs bile bağlı değilim. Yurtdışındayım, yılda 1 kez gördüğüm hâlde hiç aramam özlememde. (Bu herkes için geçerli). Neden böyle bilmiyorum
Mucizeem__ keyfimin-kahyasi-misin Ayyy benim eşimde tam hayvan köy bağımlısı adamın işi var berberlik yapıyor oh mis bi köy aşkı 😬😬😬😬
anneoluyorumm13 Mucizeem__ eşimin tarafının cehalet düzeyine katlanamıyorum evlerinde 1 gün kalmaya tahammül edemiyorum eşimin zoruyla hep 8 gece 9 gün 😔
anneoluyorumm13 Mucizeem__ amin inşallah ancak kurtulamıyorum 😁😁😁 bir gram sevgi kırıntısı yok içimde ya eziyet gibi
keyfimin-kahyasi-misin Mucizeem__ Sanayide usta basinesim de Diyorum gel ise yakın biyerden ev alalım yok imkansız yani djdj Burda onun bunun çilesini çekiyoruz iki gün evde iki günde bı iş cikar
galibagulcindir Mucizeem__ kız benim eşimin ailesi çok iyi insanlar 2 görümcem 2 eltim var Allah razı olsun onlardan hepsini de çok seviyorum. Doğum yaptım 40 gün görümcelerim baktı bana 🥹💜 Allah herkese böyle iyi aile nasip etse keşke